HELLO FALL HELLO WINTER - KABÁTMUSTRA 2014 // ESZTER-VIRÁG

9/09/2014Imádom a kabátokat, gyűjtöm is őket, van bundám, bőrdzsekim, szövetkabátom, minden, amit akarsz - olyan is, amiről még a Dívány is cikkezett egyszer. Idén is rászántam egy napot arra, hogy összegyűjtsem, milyen kabátot szeretnék, illetve biztosan tenni fogok egy nagy second hand-körutat is - az alábbi képen látható szépséget ugyanis 1 990 Ft-ért szereztük tavaly az egyik Mechwart-ligeti üzletben (már nem emlékszem, sajnos, melyikben).
Az idei szépségeket már összeválogattam, elsősorban webshopokból. Tudom, sokaknak nehezebb ilyen helyekről vásárolnia, és nem is bíznak annyira az online shoppingban, hiszen ilyen esetben nem lehet felpróbálni az árut, viszont számomra sokkal könnyebb ilyen módon összeállítani a ruhatáram, mivel ezek a darabok nem jönnek szembe az utcán, nem látod őket minden második emberen, és ha pontosan tudod a méreteid, akkor kevésbé időigényesebb is, mint a hagyományos vásárlás.
Ha pedig mégiscsak itthon veszek valamit, előtte leellenőrzöm az üzlet online katalógusában, hogy van-e belőle méret, és milyen árban - itthon általában csak basic holmikat vásárolok, a second handekben pedig szerencsére könnyen elkerülhető, hogy tucatdarabot vegyünk.

Az idei kedvenceim közt vannak laza boyfriend-stílusú, és elegánsabb darabok is, emellett helyet kaptak a sorban a klasszikus fazonok. Jó nézelődést, Masnilányok!
(ha rákattintotok a képre, kidobja a weboldalt is természetesen)


Ez pedig az én személyes kedvencem, már rendeltem is egy ilyen szépséget :)

A felsorolt üzleteken, webshopokon kívül pedig ajánlom mindenkinek a LoveBug Vintage üzletet (nekem például innen vannak a bundáim), az outleteket és a second hand boltokat, hiszen itt is lehet kincseket találni, mint ahogyan nekem is sikerült.Eszter-Virág

You Might Also Like

2 Comments

  1. A negyedikhez hasonlót én is szeretnék. Az utolsóhoz hasonlóm van, de szeretnék egy vastagabbat is.
    Nálam a webshopból vásárolás ki van zárva, az üzletben is nagyon nehezen találok. S-es M-es a méretem, 173cm vagyok, 80C-D mellbőséggel, a hátam viszont nagyon keskeny, így eléggé nehéz kabátot, inget, fürdőruhát vásárolnom. :D

    VálaszTörlés
  2. A kockás kabát nagyon tetszik, el is mentettem gyorsan a könyvjelzőim közé. :) Nekem azért necces a webshopos kabát és felső vásárlás, mert extra hosszú karjaim vannak, így kénytelen vagyok mindent felpróbálni vásárlás előtt. (Vagy később feltűrt ujjal hordani :D).

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe