VISSZATÉRŐ POST // ESZTER-VIRÁG

10/06/2014Mostanában kicsit csendesebb az élet a Masni frontján - sajnos elúsztam a teendőimmel, amikor este hazaértem, akkor pedig már annyira fáradt voltam, hogy bedőltem az ágyba a plüsselefánttal, beraktam egy részt valamelyik sorozatból, és leállt az agyam.

Nemrég Krisztina tért vissza, most én fogok - általában váltjuk egymást, bár igyekszem sosem teljesen magára hagyni az oldalt, hiszen a Masni a szerelmem, az életem szerves része. De azt hiszem, Ti is megszoktátok ezt - valahogyan azért működik ez a rendszer mindezek ellenére.

Ha nehezen is, de én is összeszedtem 18 olyan dolgot magamról, amit esetleg nem tudhattok - ez eltartott kis ideig, mivel az Instagramomon és a személyes blogomon követhetitek a mindennapjaimat, a fotóim és soraim alapján lehet rólam egyfajta képet alkotni. Viszont az életem csak kis szeletét osztom meg ezeken a platformokon - az igazán fontos pillanatokat máshol őrzöm.


1. Van egy boldogságdobozom. 16 éves koromban kaptam, türkizkék, és az van rajta nagy fehér betűkkel, hogy "A világ legszebb dolgai". Amikor megkaptam, egy tükör volt benne és egy csomag színes kréta - azóta pedig már be sem lehet csukni a tetejét, annyi órai levelezés, fotó, naplórészlet van benne. Sajnos nem tudom lefotózni, mert otthon van Szegeden, viszont a mostani lakásomban ugyanúgy gyűjtögetem a számomra fontos emlékeket, ahogyan a Ti leveleiteket is mindig kinyomtatom és elteszem. Ha tűz ütne ki, biztos azokat fognám először. Meg az iPhone-omat. Annak még fizetem a részleteit.
2. Imádom Seth Cohent az Orange Countyból. Egyszerűen tökéletes. Ahogyan az egész sorozat az.
3. Stresszt levezetni sokáig a Westend-beli játékterembe jártam, ahol shotgunnal lőttem a House of Dead zombijaira. Egyébként elég jól csináltam, tizenhetedik voltam a ranglistán, és sikerült is megtartanom a helyem - csak utána bezárt a játékterem sajnos.

4. Kiborulok a nagyon romantikus filmektől. Egyszerűen nem bírom a boldog véget, vagy nem tudom, de valahogyan előjön belőlem a késztetés, hogy hangosan tegyek megjegyzéseket a moziban, és végig várjak egy autót, ami elüti a boldog párt. Most sokan utálni fognak, de a Szerelmünk lapjai is kikészített - ez az egész valahogyan nem az én világom sajnos.
5. A világ egyik legtökéletesebb emberének Emma Stone-t tartom. Mert nem klasszikus szépség, ennek ellenére viszont különleges, és a kisugárzása miatt gyönyörű. Imádom, hogy intelligens, vicces, és ezek miatt még csak nem is tudom utálni, azért, mert plátói szerelmemmel és jövendőbeli első férjemmel, Andrew Garfielddal jár. Emma for president!6. Szeretek templomba járni. Szükségét érzem, hogy félévente egyszer ellátogassak. Szeretem, hogy emberek gyűlnek össze, csak mert hisznek valamiben - engem ez nagyon lenyűgöz. Megnyugtat a közeg, az ünnepélyes hangulat, és az is, hogy ismerem a szertartásokat. Mindezek ellenére nem hiszek Istenben - viszont úgy gondolom, Isten háza azokat is befogadja, akik csak hinni mennek oda.

7. Az óvodában csiga volt a jelem.

8. Pár évvel ezelőtt voltak evési zavaraim. Az ebből való kilábalás tanított meg arra, hogy másoknak mindig lesznek elvárásai felénk, viszont sokkal fontosabb az, hogy mi szeressük magunkat. Ma már nincs ezzel problémám, és azt szeretném, hogy másnak se legyen - pont emiatt vágtunk bele a Szeretem a testem-kampányba is a Masni indulásakor. Nagyon nagy a nyomás a fiatal lányokon, így nem csoda, hogyha páran beleesünk ebbe a hibába. Ma már úgy gondolom, nagy hülyeség volt, és tudom, hogy elég karakán csaj vagyok ahhoz, hogy ez ne ismétlődhessen meg.

9. Kedvelem az embereket, viszont onnantól fogva kezelek partnerként másokat, hogy felvállalják a véleményüket. A mai világban könnyebb hallgatni és bólogatni - néha okosabb is -, viszont hihetetlenül respektálom azt, hogyha valaki ennek ellenére elmondja, amit gondol.

10. Imádok nevetni. Sajnos ezt cseppet sem kulturáltan követem el, és néha horkantok is. Ez általában megdöbbenti az embereket, mivel egy fancy, vörös rúzsos szőke csajt látnak magassarkúban. Hát ez van. :)
11. Filmbeli karakterem Chloe a Don't Trust In The Bitch In Apartment 23. A sorozat most fut a Comedyn Ne bízz a ribiben! címmel, és az ismerőseim rendszeresen hívnak fel, hogy megtaláltak engem a sitcomban.
12. Legendásan nem tudok sem énekelni, sem ritmust tapsolni. Akárhány fellépésünk volt az osztállyal, mindig néznem kellett a többiek kezét, hogy mikor tapsolnak - magamtól sosem találtam el az ütemet. Ha pedig térmikrofon is volt, akkor tátogtam éneklés közben, nehogy bárki is hallja a hangom.

13. Sokáig az Amerikai Egyesült Államok első női elnöke szerettem volna lenni - erről akkor tettem le, mikor az egyik előző nagykövet, George H. Walker Magyarországra látogatott, és anyukám csinált vele interjút. Az iraki háború akkor kezdődött, és anyukám megkérdezte, miért nem írom le a véleményem egy levélben a nagykövetnek. Leírtam, anyukám pedig átadta neki - pár hétre rá jött a kézzel írt válaszlevél, melyben George H. Walker kifejtette, hogy zsenge korom ellenére figyelemre méltó nézeteim vannak a világról és az USA külpolitikájáról. Ezután a szüleim évekig azzal szívattak, hogy biztosan figyeltet a CIA. Persze a CIA magasról tett arról, hogy ki vagyok én valahol Európában, de a dolog egy időre elvette a kedvem mindenféle politikai megmozdulástól.

14. Félek a sötétben.

15. Életem az "élni és élni hagyni" elven élem. Sosem voltam az a típusú ember, aki hogyha valakiben kivetnivalót talált, nekiállt volna pattogni. Ha nem kedvelek valakit, nem vagyok vele. Ha nem tetszik az, amit valami csinál, csak megyek tovább, ez nem az én dolgom. Úgy gondolom, ma már az emberek nagy része kissé túlértelmezi a szabad vélemény nyilvánítás jogát - ez az Ask.fm oldalunkon sajnos meg is látszik. Azt hiszem, mindenki boldogabb lenne, hogyha a mások kritizálásába és becsmérlésébe fektetett energiát inkább valami jóra használná, vagy a saját életét tenné rendbe mások élete helyett. Sajnos ez a mentalitás nagyon jellemző erre az országra - szomorú, hogy ilyen gyönyörű helyen ilyen negatív emberek élnek.

16. Sosem fogok megtanulni spórolni.17. Kiskorom óta gyűjtöm a pöttyös könyveket - a sorozat nagy részét már magaménak tudhatom. Ami fontos, hogy minden darab antikváriumból van. Nagy becsben tartok egy kötetet, hogyha benne van az előző tulaj neve - ez azt jelenti számomra, hogy a kötetnek korábban volt helye, volt valakié, sok mindent látott, és talán tudna mesélni is nekem. Hogyha valami régi bevásárlólistát, vagy levelet találok a könyvekben, akkor oda teszem őket vissza, ahol megtaláltam - oka vannak annak, hogy az ott volt.

18. Rengeteg mottóm van, amik együttesen alkotják az én saját mottómat. Ez mindig így lesz, és ahogyan telnek majd az évek, mindig másban fogok majd jobban hinni - hiszen a hit nem egy állapot, hanem egy folyamatosan változó tényező, amely állandó. Egy viszont biztos: minden a fejben dől el.

Szép estét!

Eszter-Virág

ASK

You Might Also Like

2 Comments

  1. Egyszer szívesen találkoznék veled élőben is, mert ezek alapján sok közös van bennünk, bár ezt már korábban is megfigyeltem. :D Egyszerűen nagyon szimpatikus vagy, na. :D

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe