HOME INSPIRATION // ESZTER-VIRÁG

11/18/2014  Több, mint egy éve élek a mostani lakásomban, melynek jelenlegi állapotát és berendezését az egyik barátom úgy jellemezte, mint "a francia cirkuszi primadonna öltözője". Nagyon szeretek egyébként itt lakni, mivel gyönyörű a hely, és szép a lakás, ráadásul érződik a szobámon a "Meyerség", ráadásul életemben kábé először éltem ennyit egy helyen egyhuzamban. Most viszont eljutottam oda, hogy változtassak pár dolgon - a mostani bejegyzésbe a kedvenc inspirációimat gyűjtöttem össze.


A KEZDET

  Bár már többször kértétek, hogy mutassam be a szobámat és a lakást, ahol élek, sosem tettem ezt, mert mindig valahol félkésznek éreztem a berendezést. Valahogy sosem tudtam rászánni egy teljes hétvégét, vagy időm nem volt rá, vagy keretem, valami mindig történt. Egyébként így is imádom, ahogy most van, viszont szükségem van ezen a téren is a változásra.

  Alapvetően fontos volt számomra, hogy teljesen fehér legyen a szoba és minden bútordarab - a púderrózsaszín ágynemű a kivétel ez alól, amit egyszerűen imádok. Emellett szeretem a ruháimat úgy elrendezni a sztenderdemen, hogy tényleg szépen mutassanak - így dekorációnak használom őket.
Szeretem a személyes dolgokat is, így minden, ami fontos, kikerült a falra. 

AMIRE SZÜKSÉGEM VAN

... az az, hogy a baldachinom rendesen fel legyen fúrva, ebben fog nekem segíteni jövő héten az egyik kedvenc fess fiatalemberem. Emellett pedig kinéztem magamnak egy csodás, királylányos ágykeretet. Már megvan hozzá a púderrózsaszín ágynemű meg a tündérfények, így már csak az inspirációs képeket nézegetve kell pár napig csorgatnom a nyálam. Nézzétek csak, milyen gyönyörűek:
AMI A FALRA KERÜL

Nagyon szeretem emellett a mutatós dekorációt is, ahogyan a saját fotóimon is látszik. Kerestem is pár DIY-ötletet, szóval ezekkel fogok piszmogni majd a következő hétvégén, ha lesz időm. Ajánlom bátran mindenkinek, nem kell hozzá más, csak egy kis kézügyesség, és selyempapír!
Ezt például fehérben tervezem kivitelezni, a folyamatról bejegyzést is tervezek majd készíteni - és szerintem nem szív alakút fogok, hanem egy hatalmas négyzetet, képkeretként - bele pedig a polaroid fotóimat tervezem elhelyezni. Szerencsére nagyon sok emlékem van, amit megörökítek - mindent igyekszem megőrizni, így nagyon sok olyan fotóm van, amitől elérzékenyülök, vagy ami azonnal felvidít. Ezek nagy részével az Instagram-profilomon találkozhattok egyébként. :)

Ezt a csodaszép szívecskés dekorációt szerintem egyszerű tortaalátétből - nem tudom, ez-e az ofisöl neve, tudjátok, arra a szép csipkeszerű papírra gondolok, amit a sütemények alá tesznek fancybb helyeken - is kivitelezhető. Azt még nem tudom, honnan fogok ilyet szerezni, szerintem megkérdezem egy cukrászdában, ráadásul egy papírból több szívecskét is ki lehet vágni.KEDVENC DIY-INSPIRÁCIÓIMRemélhetőleg a következő egy hét alatt megleszek/megleszünk mindennel - majd bemutatom Nektek a fokozatokat. Én nagyon várom, és szerintem gyönyörű lesz a végeredmény. Ha pedig valaki szintén kedvet kap egy kis lakberendezéshez, fogjon bele bátran - nincs jobb érzés, mint olyan helyen élni, amit tényleg imádunk, nem? :)

_________________________________________________________________________________

Eszter-Virág
You Might Also Like

5 Comments

 1. Nagyon tetszik az ágy, a baldachinnal, a fényekkel, tényleg igazi hercegnős! A virágötlet már én is néztem, már csak meg kellene csinálnom :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is nagyon szép, mindenkinek kijár egy ilyen :)

   Eszter-Virág

   Törlés
 2. Szia Eszter!
  Olyan tortaalátétet lehet kapni a legtöbb papírboltban, százforintosban, de talán hiperekben is:) A nagyobb virág-ajándék boltokban viszont tekercsben is tudsz kérni előre csipkézett papírt, amit utána úgy vagdosol szét, ahogy csak szeretnéd :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen a tippet, utána járok majd! :)

   Eszter-Virág

   Törlés
 3. A tündérfény és a baldachin nálam is alap. :D

  VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe