ALMOST 22 - BIRTHDAY WISHLIST // ESZTER-VIRÁG

12/27/2014Január 4-én töltöm a 22. születésnapomat - születésem óta vegyes érzéseim vannak a dátum iránt, hiszen ennyire az év elején mindig mindenki csóró és harmadnapos, így általában az ünneplés is eltolódik. Mindig irigyeltem a nyáriakat, akik simán csaphattak egy kertipartyt, míg én a zimankó közepette nézhettem a fagyott tortámat - ezt sosem fogom teljesen igazságosnak érezni, de szegény lány vízzel főz, azt kell szeretni, ami van, és a többi okosság, így boldogan szervezem most is az ünneplést (az esemény stílusosan a lejjebb látható borítóképet kapta). Az biztos, hogy azokkal az emberekkel szeretném tölteni, akiket szeretek. Úgy, ahogyan az előzőeket. :)


Ami azt illeti, nagyon sok esetben tipikus Bak vagyok - állítólag az öltözködésemen is meglátszik az ilyesmi. Az aszcendesem a Halak, így elég kevert személyiséggel rendelkezem, ami észre is vehető rajtam, ha valaki közelebbről ismer.

Igen sok arca van, nehéz pontosan körvonalazni e típust. Érett korában szebb (és szellemileg is fejlettebb), mint fiatal éveiben, mivel – mint általában a Bak jegyében születetteknél – ez a beteljesülés kora. Kezdeti merevsége és tartózkodása szelídséggé, megértéssé és lelki egyensúllyá oldódik.
A divat terén a klasszikus, hagyományos szabásvonalat kedveli, ruhái megválasztásánál elsősorban arra ügyel, hogy jól mutassanak rajta, s csak azután érdekli a divat. Szereti az egyszerű, sötét, főként fekete ruhákat, amelyek igen jól állnak neki, kiemelik erőteljes személyiségét és jellegzetes eleganciáját. - mondja a horoszkóp.

AZ A BIZONYOS LISTA

Azért szögezzük le, hogy én nem vagyok az a típusú ember, aki álmodozna dolgokról. Ezeket valószínűleg kinőttem, nyilván vannak olyanok, amiket szeretnék, de alapvetően úgy gondolom, tényleg mindenem megvan. Persze ezek ellenére ha nagyon igyekszem, találok pár dolgot, aminek kifejezetten örülnék, legyen az tárgyi, vagy esetleg élmény - következzék hát most ezeknek a listája :)


Nagyon szeretem az ékszereket, csak az a baj, hogy béna módon mindig leragadok egy-két kedvencnél, amiket utána nagyon sokáig hordok, pedig tényleg rengeteg fuxom van. Első látásra volt viszont szerelem ez a WeHeartIt-en látott karkötő - mielőtt kérdeznétek, fogalmam sincs, hogy honnan lehet ilyet szerezni, mindenesetre gyönyörű. Szeretem az ilyen jellegű holmikat, az apukámtól a 14. születésnapomra hordott Eszter-láncomat is csak nagy ritkán veszem le, és akkor is furcsa, hogy nincs ott a nyakamban. 


Ami a tetoválásokat illeti, már így is van pár - egy felirat a bal csuklómon, egy másik az oldalamon, egy Marie a lábfejemen, egy nyíl a jobb csuklómon és egy harmadik felirat a jobb alkaromon -, de tervezem a következőt, így, egy évvel az utolsó után. Egy kis, diszkrét dolgot szeretnék, már meg is van, hogy mit.


Imádok utazni, bár mostanában nem volt rá lehetőségem, így én már azt is igazi tripnek érzem, ha Biussal kocsival megyünk az Aldiig. Nagyon örülnék, hogyha el tudnék menni valahova kikapcsolódni - kinyomnám a telefont, lecsuknám a notebookot, és csúnya pulcsiban mászkálnék egész nap, jókat ennék, és idegenekkel beszélgetnék kávéházak teraszán. Remélhetőleg ez is megvalósul majd, így legyen! :)


Nem vagyok a nadrágok híve, még így, télen sem, emiatt van gyakorlatilag 800 pár fekete harisnyám - viszont eljött az idő, hogy ezek elkezdtek tönkremenni, így bárki! Akárki! Lepjetek meg könyörgöm egy pár 50 den-es S-es H&M-es harisnyával! Remélem, imáim meghallgatásra találnak.


Régóta tervezem a szobám felújítását, viszont ez sajnos nem jött létre. Ennek ellenére nagyon boldog lennék egy új ágykerettel, továbbra is azt imádom, amit még nagyon régen kinéztem. Igazi királylányos szépség, első látásra szerelem volt - előbb vagy utóbb tényleg az enyém is lesz :)

Szeretem a különleges, meglepő holmikat, így ez a ceruzahegyező nekem tényleg kell. Bár nem hegyezek ceruzát (mondjuk a szemöldökceruzámnak tökéletes lenne), egyszerűen muszáj birtokolnom egy ilyet, annyira beteg! Hát ez teljesen imádat. :D A termék információit megkapjátok a képre kattintva :)


Radnóti az egyik kedvenc költőm, Radnótiné Gyarmati Fannit pedig példás személyiségnek tartom. Volt szerencsém őt játszani, mikor gimnáziumban előadtuk az Egy szerelem három éjszakáját - a mai napig életem egyik legmeghatározóbb élménye az az este volt. Nagyon vártam a naplója megjelenését is - vajon mit gondolhatott ez az iszonyúan erős nő, aki a férje halála után sem lett hűtlen? Hogyan vélekedhetett az életről? Milyen lehetett neki eddig remélni? Miért döntött úgy, hogy férjének és az ő emlékének szenteli az egész életét?

Nem vagyok a lapossarkú híve, de kérlek, légy az enyém. Remekül passzolsz a bundáimhoz, a bőrkabátomhoz, és megfelelsz a #cakcillogjon kitételemhez is. Come to mama!


Imádom a határidőnaplókat - annak ellenére, hogy az Internetből élek, sokkal jobban kedvelem a hagyományosan, kézzel írt sorokat, és fontos, hogy mindent rögzíthessek én is a papírra - találkozókat, bemutatókat, emlékeket és fotókat tűzhessek a lapok közé, hogy amikor majd nyolcvan leszek, legyen min elérzékenyülnöm. Emiatt természetesen helyet kap a wishlistemen a határidőnapló is.


Ha otthon vagyok, akkor is szeretek fancyben mászkálni - nekem nem csupán a kényelem fontos szempont, hanem az is, hogy jól nézzen ki, amit viselek. Szeretem a szép selyempizsamákat, a puha, pasztellszínű kötött kardigánokat, és ugyanígy imádtam a Victoria's Secret otthoni csizmácskáimat is, amíg egy költözésnél el nem hagytam az egyiket (számomra is rejtély, hogyan). Így nagyon örülnék, ha lenne egy ilyen pihipuhim (elnézést az öt éven aluli nyelvezetért, de nem tudom máshogy hívni az ilyen dolgokat). A lábam 38-as.


+
Az anyukám minden születésnapomon - legyek otthon vagy távol - elmeséli nekem, mi történt, amikor megszülettem. Nagyon hideg és nagyon sötét, és nagyon fújt a szél. Reggel 9 óra 55 perckor születtem meg, és anya szerint nem csináltam semmit, csak áthatóan méregettem mindenkit. Hétfő reggel volt.
Minden születésnapomon meghallgatom a történetet - és ugyanúgy el fogom mesélni a saját gyerekeimnek is az ő történetüket. Mert fontos az ilyesmit tudni. És fontosak a hagyományok, és a család is. És szeretem hallani, újra és újra. Enélkül számomra nem születésnap a születésnap - és remélem, nagyon sokáig itt lesz még ő nekem, hogy elmesélje azt a hideg, szeles, borús hétfő reggelt.


______________________________________________________________________________

Eszter-Virágfotók: WeHeartIt, saját képek
You Might Also Like

2 Comments

  1. Istenke éltessen sokáig! :)))
    Én is minden évben elmeséltetem anyummal a születésem történetét, mert az egy kötelező eleme ennek a napnak és pont :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Ilyen bakancsot hol lehet venni? Egyáltalán lehet még?

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe