BEAUTY REPORTS #2 - KARIN HERZOGOT A FA ALÁ! // ESZTER-VIRÁG

12/12/2014Pár hete említettem Nektek, hogy elkezdtem tesztelni a svájci luxuskozmetikum-márka, a Karin Herzog termékeit - a folyamat azóta sem állt meg, sőt, annyira a napi rutinom része lett, hogy már csak arckrémeket használok, némi szempillaspirált, és szemöldökport, esetenként rúzst. Az alapozó és a korrektor használata annyira kiesett az életemből, mintha nem is lett volna - csodákat művelt a száraz, érzékeny bőrömmel az ápolószett, melyről nemsokára be is számolok Nektek.

Ami viszont még fontosabb - így, az ünnepek előtt -, hogy megjelent a Karin Herzog Xmasbox is, melyben, hanem travel size méretű termékek találhatóak. Akinek az anyukája, nővére, anyósa, barátnője, vagy esetleg ő maga kissé bennfentesebb a kozmetikumok világában, az tudhatja, hogy mennyire szuper dolog is egy ilyen csomag, úgyhogy ha nincs ötletetek, mit ajándékozzatok, akkor hajrá, itt tudjátok megrendelni a pakkot :)

A luxus XMASBOX tartalma részben meglepetés, de ami biztos, hogy tartalmaz arc-, test-, köröm-, hajápoló és fürdőszobai termékeket, valamennyit az általunk forgalmazott luxus világmárkákból. Az egy vagy több teljes kiszerelésű termék mellett legalább négy miniterméket, vagy termékmintát is kipróbálhat vagy ajándékozhat kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő Molton Brown, Karin Herzog, ComfortZone, Mesoestetic Pharma, Gerard's, Petit Fours vagy Skinforce márkáktól.


És egy kép is még - én nagyon szeretném mindet kipróbálni róla, remélem, lesz rá lehetőségem, és ha igen, azonnal be is számolok Nektek :) A csomag ára egyébként 3 990,- Ft, még pár napig megrendelhető, és szerintem elég pénztárcakímélő kategóriába esik :)A Karin Herzog Xmasbox itt rendelhető meg :)
________________________________________________________________________________

Eszter-Virág


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe