CHOIES WISHLIST // ESZTER-VIRÁG

12/22/2014Nagyon szeretem a karácsonyt, bár mostanában úgy érzem, hogy kissé elveszítette az eredeti jelentőségét. Évek óta nem szoktam egyébként karácsonyi ajándéklistát összeállítani - szeretem a meglepetéseket, szeretem, ha meglepnek, és úgy érzem, mindenem megvan. Persze azért mindig van pár dolog, ami megtetszik, most például a Choies oldaláról szemezgettem mindenfélét.


Életem szerelme ez az unikornisos clutch, szerintem zseniális, 
konkrétan még a nyáltermelésemet is beindítja. 

Árért és információkért kattintsatok a képre :)Ugyanígy #beloved ez a csatos csizma, nagyon szeretem az ilyen jellegű lábbeliket, bár tény, 
hogy az én ízlésemnek kissé alacsony a sarka - viszont így is nagyon szép!

Árért és információért kattintsatok a képre! :)Nagyon szeretem a jellegzetes ruhadarabokat, főleg ha csillognak is - életem a #cakcillogjon! értelmezésben élem lassan huszonkét éve, így ez a kabát is szerelem, főleg, hogy szőrme is, mert az még a másik mindenem.

Árért és információért kattintsatok a képre! :)Ugyanígy tetszik ez a fekete-fehér műszőrme bunda is, elég különleges darabnak tartom. A bundák amúgy is nagy kedvenceim, így ezt nagyon el tudom képzelni a ruhatáram részeként.

Árért és információért kattintsatok a képre! :)Bár rajtam nagyon gyökérül állnak a pointed toe-jellegű lábbelik, azért ezt a leopárdmintásat el tudom képzelni magamon. Egy teljesen blackie outfit részeként tökéletes lenne, hiszen egyből feldobná a szettet.

Árért és információért kattintsatok a képre! :)

_______________________________________________________________

Eszter-Virág


You Might Also Like

1 Comments

  1. Great blog♥

    How about follow each other?
    I follow your blog. Waiting for you♥
    My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe