FOAMOUS HABPARFÜMÖK - AZ ÚJ SZERELEM // ESZTER-VIRÁG

12/26/2014


Nagyon szeretem a kellemes illatokat, ahogyan a luxuscikkeket és a különleges dolgokat is - ennek a háromnak pedig tökéletes ötvözete a Foamous habparfüm-család.
A tesztelés során nagyon kíváncsi voltam, mennyi ideig marad fent az illata, és nagyon elégedett voltam az eredménnyel.

A felvitel pedig pofonegyszerű: egyszerűen kinyomunk belőle egy keveset - én a csuklót és a fülünk mögötti bőrfelületet ajánlom, hiszen ezek testünk egyik legmelegebb pontjai, így az illatok innen intenzívebb erősséggel párolognak el - a színes, illatos habból, mely kissé a cukormázra emlékeztet.
A Foamous illata egyébként meglepően sokáig tart, én reggeltől a nap végéig folyamatosan érzem magamon, és mások is mindig megdicsérik - persze miután meglepődnek a habparfüm újdonságán :)

Ami számomra szintén nagyon mérvadó, az a parfüm alkoholtartalma - a bőröm ugyanis nagyon száraz és érzékeny, így a legtöbb kozmetikumtól is kipirosodik. A Foamousnál szerencsére nem jártam így, és már pár napja tesztelem, szóval tényleg csak a legjobbakat tudom mondani :)

Ajánlom mindenkinek, aki szeretne magának jó minőségű, különleges illatokat :)
You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe