MUST HAVE IN DECEMBER // ESZTER-VIRÁG

12/05/2014


Bár az utóbbi időben elmaradtam a MUST HAVE-rovat postjaival, most pótolom a kiesést - íme a decemberi kedvencek. Én egyébként azok közé tartozom, akiket nem érdekel a hideg, és "csak a gyengék fáznak!"-felkiáltással képesek kivetni magukat a mínuszokba egy szál nejlonarisnyában, mert nem hajlandók megalkudni, és inkább dacolnak az elemekkel. Ennek ellenére meglepő módon évek óta nem voltam beteg, nagyon ritkán fázom meg - valahogyan bevált nálam a módszer, hogy a fedetlen lábakat hatalmas bundákkal ellensúlyozom. 

Ezen a télen az erőteljes, tiszta színeket részesítem előnyben - a bordót, a feketét, na és persze a fehéret, viszont ugyanígy kedvelem a pasztell árnyalatait. Vonzanak az érdekes tapintású, különleges textúrák - a velúr, a bőr, a szőrme, a kristály is, ezek kombinációját pedig különösen izgalmasnak tartom.
Ezen a télen valahogyan minden más. Nemsokára huszonkettő leszek, és érzem magamon, hogy egyre inkább vonzódom a klasszikus formákhoz és vonalakhoz - ahogyan a retro holmik iránti imádatom is uralkodik még rajtam.


Újra elkezdtem nézni a Sex and the City-t is - érzem, hogy ez is inspirál, így most valahogyan egy új Meyer-stílus van születőben. Meglátjuk, mi lesz belőle, egyelőre itt vannak a kedvenc darabok! Ezúttal a Rosewe.com oldalról szemezgettem.


FAUX FUR LOVEBLACK FAUX FUR JACKET // HERE
BLACK FAUX LEATHER PANTS // HERE


CRYSTAL LOVEWHITE DRESS // HERE


PASTEL LOVE
PASTEL PINK LONG SLEVE COAT // HERE 


Ti mit viselnétek idén télen, Masnilányok?

___________________________________________________________________

ESZTER-VIRÁGYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe