WHAT TO WEAR IN 2015 BY SHEINSIDE // ESZTER-VIRÁG

12/30/2014Nagy webshop-fanatikus vagyok - egyrészt, mert utálok vásárolni, másrészt mert utálom, ha szembejön valamim az utcán. Sokkal jobban szeretem az egyedi darabokat, melyek feltűnőbbek, és inkább várok heteket egy "Eszteres" ruhadarabra, de nem vagyok hajlandó kompromisszumokat kötni öltözködés terén (sem). Általában mindig előre tudom, mit szeretnék, mi illene a ruhatáramba, és mi az, amit a többi outfitembe könnyedén beilleszthetek - már nem vásárolok felindulásszerűen, inkább a praktikum vezérel. Továbbra is szeretem a fekete és az egyszínű darabokat (unalmas vagyok, tudom), és az érdekes anyagokat, így amikor átgondoltam, miket szeretnék viselni a jövő évben, ez volt az első szempont.
STEPPELT SHORT // RÉSZLETEKÉRT ÉS ÁRÉRT KATTINTSATOK A KÉPRE :)

BEIGE BOLYHOS KABÁT // RÉSZLETEKÉRT ÉS ÁRÉRT KATTINTSATOK A KÉPRE :)VINTAGE NAPSZEMÜVEG // RÉSZLETEKÉRT ÉS ÁRÉRT KATTINTSATOK A KÉPRE!
BEIGE IRHAKABÁT // RÉSZLETEKÉRT ÉS ÁRÉRT KATTINTSATOK A KÉPRE!
RIPPED MOM JEANS // RÉSZLETEKÉRT ÉS ÁRÉRT KATTINTSATOK A KÉPRE!
EZÜST PUMPS // RÉSZLETEKÉRT ÉS ÁRÉRT KATTINTSATOK A KÉPRE!
TRANSPARENT CLUTCH  // RÉSZLETEKÉRT ÉS ÁRÉRT KATTINTSATOK A KÉPRE!


____________________________________________________


Eszter-Virág
You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe