BEAUTY REPORTS #3 - BELLISSIMA IMETEC REVOLUTION // ESZTER-VIRÁG

1/15/2015Pár héttel ezelőtt már láthattátok az Instagramomon - vagy a blog Facebook-oldalán -, hogy azon szerencsés bloggerek közé tartozom, akik Hajas László segítségével kipróbálhatták a Bellissima legújabb termékét, a Bellissima Imetec Revolutiont. Az Erzsébet téri Hajas Szalonban megrendezett blogger worksopon nagyon jól éreztem magam, hiszen Laci nem csupán nagyon türelmes és segítőkész volt, de a "tanítás" végén finom falatok vártak minket - ráadásul mindannyian hazavihettünk egy-egy ilyen csodamasinát is. Azóta persze mindenhova cipelem magammal, és minden napom vele indítom, hiszen nagyon egyszerű a használata - ezért olyan emberi a külsőm mostanában a fotóimon. A szórakoztató délelőttről következik az összefoglaló.

Szeretem az olyan napfényes téli reggeleket, mint ez volt - bőven elfért rajtam a napszemüveg, így máris jó kedvvel vágtam neki a napnak. Hajas Laci Erzsébet téri szalonjában gyűltünk össze a blogger workshopra - Festy In Style, Maggie the beauty junkie, Brush Bius, Smize Divat Chaby, PandArte Dóri, illetve a Krémmánia és a Budapest With Us bloggereivel együtt próbálhattam ki a Bellissima Revolutiont. A kedvenc momentumom egyébként az volt, amikor megláttuk a karácsonyfa alá pakolt dobozokat - hiába, a lelkem mélyén örökre gyerek maradok, imádok dolgokat kibontani, így egyből nagyon izgatott lettem.

A Bellissima Revolution különlegessége abban rejlik, hogy ez egy többfunkciós, 2-in-1 jellegű hajsütő-hajvasaló. A forgófejes sütővasnak nem csupán a hőfokát, de a forgási irányát is be tudjuk állítani, így nem csupán azt szabályozhatjuk, hogy a loknik milyen irányba tekeredjenek, hanem a sütővas összecsukásával azt is, milyen jellegűek legyenek - ugyanígy pedig a hajtöveinket is megemelhetjük velük. Ha pedig megunjuk a hullámokat, akkor egészen egyszerűen rácsukjuk a hajtincsekre a sütővasat, és kivasaljuk a hajunkat.


Nagyon jól éreztem magam, rengeteget nevettünk, ráadásul Laci - azon kívül, hogy megtanított használni a Bellissima Revolutiont - azzal kapcsolatban is adott tanácsot, hogy hogyan ápoljam a hajam, így teljesen kiképezve indultam haza pár órával később. A történtekről egyébként videó is készült - remélem, Nektek is legalább annyira fog majd tetszeni, mint nekem : )

Eszter-Virág

____________________________________________________________

ASK
You Might Also Like

1 Comments

  1. Biztosan szuper lehetett. :) Nagyon csini voltál, bár te szerintem másmilyen nem is tudnál lenni. ;)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe