ÉLETÜNK INSTAGRAM-KÉPEKBEN #5 // ESZTER-VIRÁG

1/25/2015
Rég volt post ebben a témában - viszont tegnap este rohantam, és a két tervezett bejegyzés közül csak ezt sikerült befejeznem, így hétfőn jelentkezem majd a következővel.
Párszor már említettem Nektek, hogy sokkal inkább kihasználom az Instagram-felületem, mint a Facebookom - utóbbi nem is lenne, hogyha nem azon keresztül kezelném például a MASNI-t. 
Aki követ, az láthatta ezeket a fotókat, a születésnapomról írt bejegyzésben pedig megmutattam szintén jó pár képet - mindenesetre itt vannak az én személyes kedvenceim, a legjobb emlékekkel, pillanatokkal. Jó nézelődést! :-)
Mostanában gyakorlatilag csak smink nélkül mutatkozom - ez azért van, mert az elmúlt pár hét során több fotózásom is volt, melyekre követelmény, hogy #nomakeup arccal érkezz. Most már inkább azon szoktam megdöbbenni, ha végre felteszek valamit az arcomra - ennyire más vagyok kikenve? Szeretem ezt a mostani állapotot, bár tény, nem a legszebb valóm, mégis, a közeljövőben még hallani fogtok erről - egy nagy kampány részeként.

Szombaton részt vehettem egy esküvő témájú fotózáson - ez az egyik kedvenc werkfotóm a délutánról. A ruha egyébként Pomozi Péter keze munkája, és igen, én is szerelmes vagyok belé, egészen egyszerűen gyönyörű. Utálom magamról egyébként az egész alakos képeket, viszont ennek a hangulata megfogott - mintha nem is én lennék.


A másik kedvencem ez a szerdai kép - Papp Károly fotózta rólam, illetve a frizurámat is ő készítette el.
A ruha György Irma kreációja, ahogyan a smink is. Ez volt egyébként az első elvontabb témájú anyagom, és nekem nagyon tetszik - leginkább az, hogy nem magamat látom a képen.Az elmúlt hetekben úgy mászkáltam, mint egy homeless - legújabb szerelmem ez a boyfriend jeans, melyet előszeretettel ötvözök nőies darabokkal, illetve oversized pólókkal. A képen egyébként a lényeg a gyönyörű új Jessica Buurman-bokacsizmám (lesz róla outfit-post is, csak jussunk el oda).
Lehet, hogy úton van a következő stílusváltás...? :-)
Voltam szoláriumban is, nagyon büszke vagyok rá, hogy csak a fenekem égett le, illetve csak az ujjaim közt lettem foltos a Dr. Kelen szoláriumkrémtől. Amikor pedig van időm arra, hogy a lábamat fotózzam, általában gonosz terveket szövök a világuralomra törésemről, vagy sorozatot nézek itthon. Tartalmas, igaz?

Tina barátnőmet elkísértem tetováltatni - engem pedig a One Fashion Budapest-lányoktól kapott tumblr-em kísért el. Örök kedvencem a felirat rajta: " Szép napot a hazai Anna Wintournak! " - sosem lesz így, de engem mindig feldob. :DForgattunk beauty-videót is a Stíler blognak - a fotó épp egy farsangi inspirációs anyag után készült.
Nagyon szép lett a smink, nem? :-)
... és egy kis werk is :-)


Eszter-Virág

_________________________________________________

ASK

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe