HEAVEN IN STYLE - A HÉTKÖZNAPI NŐ LUXUSA // ESZTER-VIRÁG

2/19/2015Torkomban dobogó szívvel léptem be a Heaven In Style Szemere utcai szalonjába - kiskorom óta imádom a kozmetikumok és hajápolószerek különleges, mással össze nem téveszthető elegyét, az igazi "szalon-illatot", mely itt is azonnal megcsapta az orrom. A recepciónál hatalmas csokor virág fogadott, ami még inkább kiemelte a luxus szépségszalon egyszerű, letisztult, elegáns stílusát, fehér falait - ráadásul egyből mosolyt csal minden betoppanó vendég arcára.


Arckezelésre érkeztem a Heaven In Style-ba - sajnos érzékeny, száraz bőrömet a tél nem igazán kímélte. Mint tudjátok, nagyon óvom a bőröm, nem csupán éjszakai- és nappali hidratálót használok, de a dohányzásról is leszoktam, igyekszem minél több folyadékot inni, és minden lehetséges eszközzel karban tartani, így azt hiszem, a hidratáló arckezelést egyenesen nekem találták ki.
Azonnal kaptam egy lattét is - ez ahhoz vezetett, hogy felvetettem a recepciós fiúnak, nem szeretne-e a férjem lenni esetleg a későbbiekben, ő pedig vonakodva bár, de igen mondott
-, majd nemsokára Rékával koccintottunk is az igazi "csajos nap"  kezdetére.
A kozmetikus, Alexa javaslatára az egy órás arckezelés során a Heaven In Style által használt egyik luxuskozmetikum-márka, a BABOR hialuronos hidratáló ampulláját, a Hydra Plus Active Fluidot masszíroztuk az arcbőrömbe.
A hialuronos ampulla egyébként a BABOR különleges, limitált szériás húsvéti Ampulla Tojásából származik - a tojáson lévő 14 ablakocska 14 különböző meglepetést tartogat számunkra. Külön szeretném megdicsérni a termék dizájnját - nagyon ízléses és elegáns lett szerintem.
Az egyórás masszázs során fejedelmi ellátásban részesültem - az elsötétített masszázsszobában megnyugtató Yann Tiersen-darabok szóltak végig, amely nem csupán ellazulni segített maximálisan, hanem meg is örvendeztetett, hiszen ő az egyik kedvenc zeneszerzőm.
A körém burkolt pihe-puha takaró kellemes melegben tartott, Alexa pedig finoman masszírozta az arcom - az egyórás masszázs után majdnem elsírtam magam, eléggé megviselt, hogy vége a kényeztetésnek.
Az egy óra alatt bőven volt mit átgondolnom, és bár őszintén szólva meg voltam győződve arról, hogy én nem tudok sem relaxálni, sem ennyi ideig a fenekemen maradni, de valahogyan mégis sikerült. És nem, nem kényszerítettek :-)
A kezelés után enyhe bizsergést tapasztaltam az arcomon, illetve azon kívül, hogy felüdülten és kipihenten távoztam, még ma is, napokkal később is érzem a hatását. Arra számítottam, hogy később esetleg kiszárad a hialuronsav miatt, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam, és abban is biztos vagyok, hogy mind a BABOR termékeit, mind Alexa kezeléseit is fogom még tesztelni, kíváncsi vagyok a Heaven In Style többi szolgáltatására is.Azt hiszem, minden nő megérdemel egy ilyen napot egy ilyen helyen - egy elegáns, de mégis családias hangulatú, barátságos atmoszférájú szépségszalonban, mint a Heaven In Style, ahol rég nem látott jóbarátként bánnak vele, és a kezeléseket abszolút az ő kívánságaihoz igazítják - emellett pedig szakemberek látják el, akik minden kérésére odafigyelnek, legyen az kozmetikával, frizurával, körömdíszítéssel vagy éppen masszázzsal kapcsolatos. Ide az is betérhet, aki két meeting közt szeretne egy beszárítást, vagy esetleg egy elegáns sminket egy különleges alkalomra, esetleg van felesleges tíz perce barnulni egy picit - biztos, hogy meleg fogadtatásban részesítik, és örömmel várják majd.


Egyébként is - ki nem szereti, ha pezsgővel kínálják? :-)


____________________________________________________________________________

Eszter-Virág


_________________________________________________

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe