PANDORA SS '15 // ESZTER-VIRÁG

2/06/2015Nemrég járhattam a PANDORA lenyűgöző, 2015 tavasz-nyári ékszerkollekciójának bemutatóján.
A lélegzetelállító szépségek ugyanazt a hatást gyakorolták rám, mint évek óta - azonnal akartam, az összeset. A tavaszi, Anyák napi és nyári kollekciót bemutató sajtótájékoztató során megismerkedhettünk a nemzetközileg évek óta elismert ékszercég klasszikus eleganciájának egy újabb oldalával - a pillanattal, amikor a hagyományos jegyek találkoznak a természettel. Nekem is van személyre szabott PANDORA charmom, így nagyon örültem, amikor ajándékba kaptam tőlük egy csodaszép, virág alakú kiegészítőt a karkötőmre - erről lejjebb képet is találtok majd.FEHÉR, RÓZSASZÍN ÉS LILA

... avagy a hagyományos, tavaszi virágszínek - fehér, mint a hóvirág, rózsaszín, mint a dália és lila, mint az orgona. Ezek az árnyalatok inspirálták a PANDORA tervezőit egy erős lenyűgöző tavaszi kollekció megalkotására. Emellett gondoltak az édesanyákra is - hiszen őket ünnepli a világ május első vasárnapján. A tengerpartot idéző nyári kollekció pedig egy kiadós nyaralást juttatja eszünkbe élénk türkiz színeivel, izgalmas anyagösszeállításaival.

A PANDORA SS '15 három részből álló kollekciójának elkészítése során nemesfémeket, aranyat és ezüstöt, magas minőségű bőrt és textíliát használ fel - a kiegészítőket pedig drágakövekkel, gyönggyel és muránói üveggel díszíti.


Nektek tetszik az új kollekció, Masnilányok?

Eszter-Virág

______________________________________________

ASK
INSTAGRAM
PERSONAL BLOG

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe