BEAUTY REPORTS - PANTENE TERMÉKTESZT // ESZTER-VIRÁG

3/09/2015Pár napja mutattam Nektek Facebook-on, hogy megérkezett hozzám tesztelésre a Pantene legújabb csodaszere, a Pantene Pro-V termékcsalád csomagja.
Mivel gyenge, vékony szálúhajam van, melyet ráadásul szőkítek is, a speciálisan ilyen hajtípusra kifejlesztett Aqua Light-termékeket teszteltem - lássuk hát, mik a tapasztalataim!
PANTENE AQUA LIGHT - AMIT ÍGÉR

A Pantene Pro-V Aqua Light termékcsaládja a nehezen kezelhető, vékonyszálú, tartás nélküli hajtípusra ajánlott, így egy az egyben pont az a sampon és balzsam, ami az én hajkoronámra való - hajerősítő mikroformuláinak köszönhetően ugyanis nem csupán megerősíti és táplálja a hajszálakat, de mindezt elnehezítés nélkül, a haj volumenjének növelésével teszi. 


AMIT TAPASZTALTAM

A kellemes illatú, könnyen eloszlatható sampon meglepő módon nem csípte a szemem, illetve tapasztalataim szerint már az első felvitel után megszabadította hajam a szennyeződésektől.
Ami a hajbalzsamot illeti - nem használok ilyen termékeket, csupán hajvégápolót, mivel általában elnehezül tőlük a hajam, viszont az Aqua Light pont az ellenkezőjét ígéri, így kíváncsian próbáltam ki. Sajnos az én esetemben a hajam az első három-négy használat után kissé gyorsabban zsírosodott, viszont cserébe nagyon szép volumenje maradt, és nem lapult le két nap után, így úgy érzem, abszolút megérte, főleg, hogy később elmúlt ez a mellékhatás is - vélhetően így reagált az új kozmetikumra.
Ami ráadásul még hatalmas pluszpont - a termék szilikonmentes, így hosszú távon nem károsítja a hajat.

A csomaghoz csatolt kis tükör nagy kedvencem lett, van egy nagyítós része (abba kissé félve nézek mindig), illetve egy normál tükrös verziója, amiben a szemöldököm szoktam ellenőrizni.


KINEK AJÁNLOM?

Azoknak ajánlom, akiknek félhosszú haja van, mint nekem, vékonyszálú, és finom textúrájú, emellett hajlamos a vége az elvékonyodásra. Nekem nagyon bevált, az illatától kezdve az állagán át a hatásáig mindennel elégedett vagyok, így 5/5 - ajánlom mindenkinek!


Eszter-Virág

_________________________________________


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe