FASHION WEEK BUDAPEST AW '15 - HELLO DORI TOMCSANYI! // ESZTER-VIRÁG

3/28/2015Mint minden ősszel és tavasszal, a világ nagyvárosai után hozzánk is megérkezett a Fashion Week. A március 27-én kezdődő, két napos Toni&Guy Fashion Week Budapest reggeli és délutáni programjaira sajnos nem tudtam eljutni, viszont este az a megtiszteltetés ért, hogy névre szóló helyet kaphattam a tegnapi Dori Tomcsanyi bemutatóra. 
A sötétkékre, fehérre, feketére és latte árnyalatokra épülő pre-fall 2015 kollekció fő jellemzője a sportos elemekkel és Picasso-ra emlékeztető mintákkal kevert hanyag elegancia volt - és ami azt illeti, gyakorlatilag az összes ruhát szívesen látnám a gardróbomban! 
A stílusos, lenyűgöző kollekcióról készült képeket Arató Vivien fotós készítette - és most következzenek kedvenc darabjaim!A klasszikus kis fekete Dori Tomcsányi-átgondolásban - a csillogó elemekkel díszített felsőrész biztosan nem tűnik el a tömegben.


Imádom ezt az A-vonalú fehér topot, bár nekem biztosan nem állna jól - vékony lányoknak viszont kötelező nyári viselet!


A szoknya máris örök szerelem lett, imádom az anyagát, az esését, szerintem gyönyörű!Az este számomra egyik leglenyűgözőbb darabja ez a nadrág és a hozzáillő top lett. Csodálatos!


Ahogyan a kabátot is imádom, gyengém az elegáns téli viselet.

Köszönöm a Big Bag PR Agencynek a meghívást!

Fotók: Arató Vivien

_____________________________________________________


Eszter-Virág
You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe