HEAVEN IN STYLE - DÓRI ÉS A NŐNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK // ESZTER-VIRÁG

3/15/2015Mint tudjátok, lassan második otthonommá vált a Heaven in Style. Egyszerűen imádok itt lenni - bár szerintem lassan már mindenki úgy kezel, mint egy kávévedelő bútordarabot, aki beveszi magát a sarokba, és beszélget a vendégekkel, fotózgat, vagy csak úgy elvan magában. Imádom a légkört, azt, ahogyan fogadnak - mindig mindenkinek van egy-két jó szava hozzám -, kedvesek velem, és tényleg azt érzem, amit szerintem egy luxus szépségszalonnak éreztetnie kell a vendégével - hogy otthon vagyok. Ezáltal nem csupán fizikailag pihenek, de lelkileg is feltöltődöm, így mindig mosollyal az arcomon távozom.
Ugyanezt az élményt szerettük volna ajándékba adni valakinek - és mi lett volna erre a jobb alkalom, mint a Nőnap? Nyereményjátékunk nyertese pedig Dóri lett, aki végül egy csodaszép, burgundi géllakkal a kezén távozott - a különleges alkalomra pedig pezsgővel koccintottunk, hiszen mindenki megérdemli a kényeztetést, nem? :-)

Megkértem Dórit, fotózza le nekünk a körmeit, és mesélje el, hogyan érezte magát a szalonban - íme az általa írt élménybeszámoló, és az általa választott gél lakkozás.

" Nagyon tetszett a belső design-ja, a domináns fehér szín letisztulttá és elegánssá varázsolja a helyet. Külön kiemelném a szoligépen lévő egyedi díszítést, azt nagyon eltalálták, kemény meló lehetett egyenként felragasztgatni a csillogós kövecskéket! :-) Mindenki nagyon kedves volt, rögtön itallal kínáltak (nagyon finom volt a pezsgő!) és körbevezettek. Nagyon tetszik, hogy ennyiféle szolgáltatást nyújtanak egy helyen, tényleg mintha az ember wellnesselni jönne a HiS-ba! Dia, a manikűrös segített a körömformámhoz és a stílusomhoz is megfelelő lakkozást választani, mivel sajnos eléggé vissza kellett reszelni a körmömet :( Végül egy gyönyörű csillogós burgundi szín mellett döntöttünk, háromszöges mintával a gyűrűsujjamon. Eszméletlen szép ez a szín, nagyon tetszik a végeredmény! Összességében mindenkinek szívből ajánlom a Heaven in Style-t, nem fog csalódni! "
Meg is beszéltük, hogy két hét múlva megismételjük a szeánszot, hiszen mindenkinek jár néha egy-egy pezsgős csütörtök, nem? :-)
Örülünk, hogy Dóri ilyen jól érezte magát - a többiek pedig, akik játszottak, ne csüggedjenek, lesz még ilyen, úgyhogy érdemes izzítani a klaviatúrát!


Eszter-Virág

_________________________________________________

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe