PHLOAM BY BALASSA IVETT - FELTÖREKVŐK #4

5/26/2015Évek óta szívemen viselem a magyar divat, a magyar tervezők, művészek, alkotók, tehetségek sorsát - korábban cikksorozatot írtam a feltörekvőkről, később elkezdtem velük dolgozni, viselni a munkáikat, támogatni őket.
Úgy gondolom, igenis érdemes minél több figyelmet fordítani a magyar divatra, ahelyett, hogy mindenki által viselt, kommersz Inditex-termékeket hordunk, inkább invesztáljunk egy igazi magyar designer-darabba. Meg kell mutatnunk a tehetséges, fiatal tervezőknek, hogy mellettük állunk, hogy figyelünk rájuk, és támogatjuk őket - hiszen minket képviselnek itthon és külföldön egyaránt.
Szeretem a magyar divatot. Meglep, elbűvöl, lenyűgöz - annak pedig kifejezetten örülök, hogy egyre több platformon találkozom vele, és egyre több ezzel kapcsolatos kezdeményezést látok, jó példa erre a One Fashion Agency & Retail Tegyél a magyar divatért! kampánya is.


Láthattatok már magyar tervezők ruháiban, viseltem már a kiegészítőiket, találkozhattatok velem lookbookjaikban, bemutatóikon is. Szeretek együtt dolgozni fiatal, feltörekvő tehetségekkel - jó részt venni valamiben, ami most indul, és ettől egy picit az én gyermekem is lesz. Büszkévé tesz, meghatottá, és elérzékenyülök tőle. Szeretek szentimentális lenni.
Természetesen habozás nélkül csaptam le az ötletre, hogy modellt álljak Balassa Ivettnek, a Phloam tervezőjének aktuális kapszulakollekciójához. Az pedig külön öröm volt számomra, hogy a lookbook igazi összefogásból született - a hajam Varga Gyémánt, a Heaven in Style mesterfodrásza készítette, a fotókat pedig Arató Viviennek köszönhetjük.
PHLOAM CC BY
VIVIEN ARATÓ & GYÉMÁNT VARGA & ESZTER-VIRÁG MEYER
PHLOAM BY IVETT BALASSA
PHOTOGRAPHY BY VIVIEN ARATÓ

SPECIAL THANKS TO HEAVEN IN STYLE

________________________________________________You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe