BACK TO BOB

6/02/2015Ahogyan láthattátok az Instagramomon is, múlt héten visszavágattam a hajam - Gyémánttal, a Heaven in Style mesterfodrászával úgy döntöttünk, hogy megkurtítjuk eddig viselt, vállig érő long bob frizurám hosszát - így kaptam végül egy csodás, állig érő klasszikus bobot.
Két és fél hónap szünet után úgy döntöttünk, hogy ideje újrafestetni is. Annak ellenére, hogy ennyi ideig vártunk vele, a Kevin.Murphynek köszönhetően a hajam nagyon jó állapotban volt, így az eggyel világosabb árnyalatra, a platinaszőkére való váltástól sem féltem.


Anyukámtól láttam, hogy nyárra mindig levágatta a haját - azt hiszem, tőle tanultam el ezt a szokásom. Ahogyan erősödik a napsugárzás, és egyre forróbb a levegő, fokozottan kell ügyelnünk hajunk épségére - nem csupán ápolására, de rendszeres vágatására is. Vannak, akik úgy növesztik a hajukat, hogy egyáltalán nem vágatják azt - nagyon szerencsésnek kell lenni, hogy ilyenkor valóban egészséges maradjon a haj, ne csupán a rá használt kemikáliáktól tűnjön egészségesen csillogónak és élettel telinek. Annak viszont, aki hozzám hasonlóan szőkítteti, vagy festeti a haját, rendszeres vágatást ajánlok, hiszen szüksége van arra frizuránknak, hogy felfrissülhessen - higgyétek el, később meghálálja a gondoskodást!
És egy kis "utána"... :-)Nyáron a D-vitaminnak köszönhetően gyorsabban nő a haj, így mindenképpen érdemes beiktatnunk egy hajvágást, ha nem is a nyaralás előtt, utána mindenképpen - hiszen a sós vagy a klóros víz megviseli a hajat, így szükséges utána szakértőhöz fordulni.
Többen kérdeztétek, hogy nem féltem-e belevágni ebbe. Ami azt illeti, szerintem nem volt annyira drasztikus a váltás, viszont úgy gondolom, ha egyszer megfordul a fejünkben, a gondolata, akkor nem hiába - tehát mindenképpen vágjunk bele!
Aki pedig fodrászt keres, annak szeretettel ajánlom Gyémántot, aki nem csupán a hajamat kezeli nagy türelemmel, de képes elviselni órákon át engem, emellett pedig hihetetlenül kedves és profi!


Eszter-Virág

__________________________________


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe