BEAUTY REPORTS / JÚNIUSI AVON ÚJDONSÁGOK

6/16/2015Nagyon szeretem a parfümöket, bár az tény, hogy általában üveg és design alapján választok illatot - vagyis hát ez az elsődleges szempont. Kiskoromban sokáig gyűjtöttem a különféle üvegcséket, valószínűleg emiatt alakult ki ez a szemléletem.
Nagyon szeretem a klasszikus elegancia jegyeit mind az öltözködésben, mind a kiegészítőkben, 
azt pedig még jobban értékelem, ha a kozmetikumaim is stílusosak.


LITTLE BLACK DRESS EAU FRAICHE


Pár napja érkezett az AVON egyik aktuális újdonsága, az AVON Little Black Dress Eau Fraiche - egy könnyű, finom nyári illat, letisztult, elegáns csomagolásban.
Aki jól ismeri a brandet, tudja, hogy nem ez az első a Little Black Dress szériában - a Little Black Dress Eau Fraiche egy üde, virágos-citromos illat, a babarózsa frissességével és a pézsma érzékiségével. 


Általában egyébként félek új parfümöt kipróbálni, mivel nagyon érzékeny bőröm van, és bizony előfordult már, hogy kipattogtam vagy kipirosodtam sajnos egy-egy készítménytől - viszont szerencsére ez most nem történt meg, úgyhogy hihetetlenül elégedett vagyok.

A Little Black Dress Eau Fraiche főként természetes összetevőkből készült, az illata pedig kifejezetten tartós - viszont nem tapasztaltam a tartós parfümök erős illatát, ami csak negyedóra után múlik el, addig viszont fojtogató auraként ül meg rajtunk.

Azoknak ajánlom, akik nőiesen sportosak, szeretik a laza eleganciát, és általában egész napra terveznek. A Little Black Dress Eau Fraiche kifejezetten az az illat, amit reggel az irodába menet magunkra fújhatunk, és ha onnan tovább sétálunk egy gyors koktélra a csajokkal, akkor is megállja a helyét. Emellett pedig abszolút mobilis, jól zár a kupakja, így a táskánkba sem ömlik ki. :-)

AVON GLOW PRINK BRONZE BARNÍTÓ GYÖNGYÖK


Sosem voltam túlzottan oda a bronzosítókért - élénken él bennem a '90-es évek szörnyűséges sminktrendje -, viszont amikor megláttam, hogy a Glow szériából kapható Pink Bronze kiadás is a hozzám hasonló fehér bőrűek számára, muszáj volt azonnal kipróbálnom.


Azt kell mondanom, ez szerelem. Annyira szép, diszkrét pírt kölcsönöz a bőrnek, hogy minden nap ezt használom. Nagyon szeretem, mert gazdagon pigmentált, könnyű felvinni és lemosni, viszont mindezek ellenére tartós is.
Ami a csomagolást illeti, jár hozzá kis, kerek szivacs - én ecsettel jobban szeretem felvinni (a képen a Catrice egyik terméke látható), viszont volt már rá példa, hogy szivaccsal tettem ezt, és a hatás ugyanolyan kellemes volt.

Szeretem a kis gyöngyök színét is - pont, amikor fotóztam be őket, az egyik fiú ismerősöm kérdezte, hogy ez micsoda? Mert úgy megenné őket... :-)

Tetszenek az újdonságok, lányok?
Ti melyiket próbálnátok ki?


Eszter-VirágYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe