LIFE COACHING #4 - LOVE YOUR LIFE // ESZTER-VIRÁG

3/03/2015Régen volt utoljára LIFE COACHING-bejegyzés, pedig időnként szüksége van mindenkinek arra, hogy kicsit felrázzák - akár ő önmagát, akár mások őt, egyszerűen kellenek néha a nagy pofonok, a baráti vállveregetések, vagy valami, ami kimozdít minket a fásultságból.
Az utolsó két hetem nagyon nehéz volt. Andrejjel beszéltem éppen telefonon, amikor már éreztem, hogy nagyon nincs rendben semmi sem körülöttem, és ő azt mondta nekem, hogy érzi, hogy valami nem stimmel, és találjam meg azt, amit valahol útközben elhagytam, különben nagy baj lesz.
Másnap mikor hajnalban hazaértem, kiültem a második emeleti ablakba, és azon gondolkodtam, időnként le kell eresszünk, szükségünk van arra, hogy a feszültség eltűnjön valahogyan belőlünk, csak előfordul, hogy már ez is megtörtént, de a lendület, hogy elinduljunk, hogy megtegyük az első lépéseket, sehol sincs.


Úgyhogy írtam egy listát a dolgokból, amiket szeretek az életemben. Sokszor mondom Nektek, hogy mindent, amink van, teljesen természetesnek veszünk, pedig ajándékba kaptunk mindent. Az, hogy vannak barátaink, van családunk, van hol élnünk, azt tehetjük, amit szeretünk, nem jár természetszerűleg, hanem mind olyan dolgok, amiket meg kell becsülnünk, aminek örülnünk kell.


LIFE COACHING rovatunk aktuális része erről szól - tanuljuk meg értékelni, amink van!


1. WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS

Nem hiába ez az egyik legjobb The Beatles-szám, mindent összefoglal, amire szüksége lehet valakinek - a barátokat. Sokan elkövetik azt a hibát, hogyha lesz valakijük, a barátságaik elkopnak, aztán ha a kapcsolat és a rózsaszín köd eltűnik, ott marad az illető egyedül, barátok nélkül. Nos, az igaz barát arról ismerszik meg, hogy ilyenkor felkarol, segít, és egy szót nem szól arról, hogyan fordítottak neki hátat.
A barátság az egyik legértékesebb dolog, amíg vannak emberek, akik támogatnak, addig tilos feladnod.2. HA EGYSZER MÁR SIKERÜLT, AKKOR MIÉRT AGGÓDNI?

Ha korábban már kijöttünk

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe