NÉHÁNY SZÓ AZ ELMÚLT HETEKRŐL

7/13/2015


Sziasztok Kedveseim,


végre van egy kis szusszanásnyi időm, így megírhatom az új arculatot, és a megújult blogot bemutató bejegyzést.
Ahogy észrevehettétek, az elmúlt hetek során nagy változások történtek a Masnival - szerkesztőtársammal, Warga Krisztinával elváltak útjaink, így ennek következménye minden, amit itt láthattok.
Nagyon örülök, hogy az elmúlt négy évben ilyen csodás dologban lehetett részünk, mint a Masni. Rengeteg fantasztikus olvasónk volt és van - és remélem, lesz is -, sokakat megismerhettünk személyesen, nagyon örülök ennek a közösségnek, kis családnak, ami itt összejött.
Annak is örülök, hogy Krisztina sikeresen valósítja meg önmagát, hiszen szerintem ez a legtöbb, amit ilyenkor kívánhat az ember.  :-)


Ami a továbbiakat illeti - úgy gondolom, a Masni már nem ugyanaz így többé.
Biztosan észrevettétek, hogy Krisztina bejegyzései már nem találhatók meg az oldalon - ezeket ő tovább vitte magával az új blogjába, így ott olvashatjátok el őket.
Nem szerettem volna az így már hiányos blogot ezen a néven folytatni, hiszen nem éreztem jogosnak, ketten kezdtük el, ketten írtuk évekig, és ketten is fejeztük be, így úgy gondolom, ehhez nincs is jogom. Maga a közösség szerencsére megmaradt, és ennek nagyon örülök!


Kérdeztétek, hogyhogy nekem maradt a Facebook-oldal. Krisztina szerette volna így, hiszen ő szeretett volna saját, külön blogot indítani, így megbeszéltük, hogy így marad a dolog a továbbiakban. Ami pedig a brandváltást illeti, ez tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak.
Ami a jövőt illeti, a továbbiakban is azt szeretném folytatni, amit itt láthattok. A blog design még picit változhat, rendszereződhet, ezen még dolgozunk.
Nagyon köszönöm a visszajelzéseket, nagyok kedves Tőletek, hogy így támogattatok és támogattok, hihetetlenül jól esik! Nincs is ennél jobb, ha valaminek a kezdetén vagy.


Köszönök és köszönünk mindent, és remélem, szeretni fogjátok a www.meyeresztervirag.com - ot is. Érezzétek jól magatokat itt, jó olvasást!


Meyer Eszter-Virág

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe