SUMMER LOVES

7/13/2015Nagyon közel áll hozzám a retro, vintage stílus - ez biztosan észrevettétek már egy-két outfitemet látva -, egyszerűen imádom. Inkább a klasszikus, elegáns, elnökfeleség-jellegű holmik a kedvenceim, szeretem a letisztult holmikat, a szép színeket, formákat.
Imádok inspirációs oldalakat is bújni, az egyik nagy kedvencem a Polyvore - mindig találok valami jó ötletet, gyönyörű outfitet, nagyon hasznosnak tartom, tényleg ajánlom mindenkinek.
Sajnos ennek egyébként az a hátulütője, hogy rengeteg munkával jár a "beleszeretős" holmik felkutatása.

Mivel már évek óta tudatosan vásárolok, igyekszem mérlegelni és megfontoltan kiadni a pénzt a kezemből, főleg mióta önfenntartó vagyok (bár nagyon szívesen fizetném ki a gázszámlát az egyik, korábban feleslegesen megvásárolt királykék körömcipőmmel). Így ha látok valami szépet például Polyvore-on, megpróbálom valamelyik olcsóbb webshopon kikeresni azt, amit kinéztem (tehát általában mindent), vagy valami nagyon hasonlót. Mindig átpörgetem fejben a ruhatáram, és igyekszem arra ügyelni, hogy minden passzoljon mindenhez.

Mostani nyári kedvenceim is ennek megfelelően választottam ki, mégpedig a Dresslink honlapról (nagyon durván olcsó holmik vannak ott, úgyhogy oda is adtam a bankkártyám Eszter barátnőmnek), párdolláros árkategóriában. Igaz, hogy várni kell a postára, viszont szerintem így is jobban megéri, mint egy nagyobb üzletláncban vásárolni - nem csupán árban jövünk ki jobban, de legalább nem jön szembe az utcán a ruhánk. Jó böngészést Nektek is - az általam kiválasztott ruhadarabokat pedig a képekre, vagy az alattuk lévő linkre kattintva nézhetitek meg a Dresslink honlapján.

A módszert pedig ajánlom mindenkinek - nincs olyan, hogy valamit nem lehet kapni, csak alaposan utána kell járni a dolgoknak. :-)


LEATHER BACKPACK / HERE
Beddinginn Meant to be


PALAZZO PANTS / HEREOff The Shoulder Dress


OFF THE SHOULDER DRESS / HERE

Just Cute


WHITE SUNNIES / HERE 
Elderflower cordial


BOYFRIEND JEANS / HERE

Bralets


BRALET / HERE
a tutu & a turtleneck

TUTU SKIRT / HERE_________________________________________________
Eszter-Virág
You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe