HELLO FALL! // HOME INSPIRATION

8/11/2015


  Nagyon várom már az őszt - azt hiszem, ez a kedvenc évszakom, számomra inkább ez jelenti a megújulást. A mostani ősz pedig sokkal jobb lesz, mint az előzők - nagyon sok minden változott az életemben, sőt, egy régóta dédelgetett projektem végre valóra válik, így alig bírok magammal szeptemberig! Még magam sem hiszem el, úgyhogy szükségem van minden felesleges szurkolásra, ami található Nálatok, szóval kérlek, gondoljatok rám egy picit, és dobjatok meg némi csível  :-)
  Az ősz és az újrakezdés szellemében alakítom át a lakást is, így már bújom a netet inspirációs képekért. Még régebben elhatároztam, hogy lesz egyszer raklapágyam, most érkezett el az ideje a megvalósításnak! 
  Mivel kicsi a hálószobám - nem érzem jól magam a nagy terekben -, így általában a tárolással vannak problémáim, de igyekszem erre is megoldást találni. Sajnos nem tudok lemondani a cipőkről továbbra sem, ennek ez a hátulütője. Szerencsére van egy gardróbom is, de lassan már az is megtelik - nincs mese, szelektálnom kell, így nemsokára egy szezonvégi blogsale-re is számíthattok majd.
  Ami a bútorok kivitelezését illeti, szerencsére nagyon jófej (és hasznos) barátaim vannak, így vagy egy kedves barátom lakásfelújítása közben készül el az ágyam, vagy nálam, a kertben - ezt még meglátjuk. Mindenesetre én nagyon várom, szükségem van rá lelkileg - az pedig biztos, hogy dokumentálni fogom a folyamatot lépésről-lépésre. Kíváncsi vagyok, hogyan sikerülnek majd a bútorok - ráadásul egy fröccsözgetős, nyárvégi délutánon ez inkább program, mint nyűg... :-)

Most pedig nézzük, milyen gyöngyszemeket találtam - hátha Ti is kedvet kaptok!


A képek forrása: Pinterest
(elnézést a változó méretű képekért, valahogyan nem sikerült őket méretezni)


Eszter-VirágYou Might Also Like

4 Comments

 1. Szia Eszter!

  Szuper ötlet szerintem a raklapágy, lefested fehérre? Én egyébként Kiss Heni lakásáért vagyok megőrülve, én ilyet még itthon nem láttam.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202281848781353&set=t.1045001965&type=3&theater

  Zsuzsi

  VálaszTörlés
 2. Nekem az "éjjeliszekrény" a kedvencem ezen képek közül. Inspirálóak!

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe