PRE-FALL // BACK TO SCHOOL OUTFIT

8/03/2015


Nagyon szeretem a feketét és a fehéret, és egymással is gyakran párosítom ezt a két színt.
Szeretem a klasszikus darabokat is, ahogyan basic holmikból is elég sok van a gardróbomban - általában ezeket kombinálom, mindig beválnak.

Nemrég sajnos atomjaira hullott a lassan négy éves bőrkabátom, így amikor a neten böngésztem egy új után, ebbe azonnal beleszerettem - nem is csalódtam, nagyon meleg és jó anyagú, párszor már volt rajtam hűvösebb időben. Általában nem szeretem összehúzni/gombolni a kabátokat, viszont ez még úgy is szépen mutat, szóval abszolút jó befektetésnek tartom!
A csodás ékszereket a Gemininek köszönhetem, nagyon szépek, igaz? :-)

A bőrnadrág-fehér ing kombináció az egyik kedvencem, általában ha meetingre megyek, vagy hivatalos ügyet intézni, esetleg a dresscode a business casualt kívánja meg, ezt választom - azt hiszem, a következő szemeszterem első napján is ezt fogom viselni (ha nem ötven fok lesz).
A napszemüveg még pár hete érkezett a LucLuc.com-ról, nagyon szeretem, azoknak ajánlom elsősorban, akik unják a hagyományos wayfarer fazont, vagy nem áll nekik jól - ahogyan nekem sem.BAT SLEEVE LEATHER JACKET // JESSICA BUURMAN
LEATHER PANTS // JESSICA BUURMAN
LEATHER BAG // JESSICA BUURMAN
WHITE SHIRT // JESSICA BUURMAN
STRAPPY HEELS // HUMANIC
SUNGLASSES // LUCLUC
HOLLYWOOD NAILS // HEAVEN IN STYLE
MAKE UP // AVON & CATRICE
EARRINGS & BRACELETS // GEMINI

PHOTOGRAPHY BY VIVIEN ARATÓ

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe