12 MONTHS - MY HAIR EVOLUTION

10/06/2015




  Amikor elballagtam a gimnáziumból, negyedik osztály végén azt mondtam a többieknek, milyen jó volt megismerni egymást pár szerelemmel és még több hajszínnel ezelőtt. Akkor még nem tudtam, mennyire előrevetíti magát ez a jóslat - hogy csupán mindkét értelmében, vagy a frizurára vonatkozóan, nem feszegetném, viszont tény, hogy elég sokszor változtatom a hajam.
  Nagyjából egy évvel ezelőtt kezdtem el egyre szőkíttetni és rövidíttetni  - a minap régi fotók után turkáltam a különböző adathordozóimon, és ott figyeltem fel erre a folyamatra, amit most megosztok veletek is. Külön szórakoztató egyébként figyelni a szemöldökceruza használati technikám evolúcióját is - bizony, az is megér egy misét, nem csoda, ha ma már inkább a jól bevált Catrice spirálom mellett döntök.
  Azt is észre lehet venni, mikor találkoztam Gyémánttal, a Heaven in Style mesterfodrászával - azt hiszem, ott szaladtunk neki a dolgoknak csak igazán. De imádom, és remélem, Ti is! :-)






  Egészen 2014 őszéig ombre hajam volt - először lenövesztettem, majd a festési technikát is alkalmaztuk. Persze az én vékony szálú babahajam nem az a típus, ami megnövesztve szépen mutatna, sajnos nem szép, ahogyan a pár szál eloszlik a vállamon, ezért döntöttem úgy, hogy akkor most tényleg rövidítünk.





  Aztán 2015 januárjában kezdtem el együtt dolgozni a Heaven in Style csapatával, és Gyémántot első pillanattól kezdve a bizalmamba fogadtam. Úgy gondolom, hogy fodrászt és kozmetikust könnyen lehet találni, de olyat, akivel tényleg egy hullámhosszra kerülsz, és akivel együtt tudjátok építeni magatokat, ritkán találsz - Gyémánttal pedig azonnal megvolt mindez.





  A tavaszi Fashion Weekre pedig már cukorkaszínű hajjal mentem - nagyon szerettem, azóta is ez az egyik kedvenc frizurám, amit Gyémánt ajándékozott nekem. A hatást egyébként a Kevin.Murphy Color.Me Colorbugjával értük el - szegény Gyémánt két és fél órán keresztül készítette a hajam, még túlórázott is miattam - de megérte, nem? :-)




  Később egyébként a PHLOAM kapszulakollekciójának lookbookjába is ő készített elő - nagyon szerettem ezt a fonott frizurát!
Aztán megint gondoltam egyet, mert én ilyen vagyok, és "ez csak haj!"-kiáltással megint bevetettem magam a fodrászszékbe - én tényleg úgy gondolom, hogy bármit tehetünk a frizurámmal, mert visszanő.





 - és persze innen nem volt megállás, mert ha Gyémánt meg én összekerülünk, akkor a végeredmény biztosan más hossz vagy szín lesz!
A mostani Fashion Weekre pasztellrózsaszín hajszínt tervezek - már nagyon várom, pénteken már neki is látunk!


Ti gyakran változtatjátok a külsőtöket? Vagy csak én vagyok fodrászfüggő? :-)


Eszter-Virág


(fotók: Mészáros Dávid, Palotai Zoltán, Arató Vivien)



You Might Also Like

1 Comments

  1. Én tavaly tavasszal vágattam le rövidre, mármint igazi rövidre, baloldalt felnyírással. Tetszett, és nem bántam meg, viszont azt sajnálom, hogy képtelenség tisztességesen visszanöveszteni. Még mindig ezzel bajlódok, de már szerencsére látom az alagút végét. Viszont másfél évig gyakorlatilag szégyelltem a hajam, és hiába van szuper fodrászom, nyilván nem tud hosszú hajat varázsolni (ami nem póthaj) két perc alatt.

    Nagyon kerek és telt az arcom, a nagyon rövid haj szerintem egészen jól állt, viszont a mostani és az aközötti variációk borzalmasak voltak azért, mert mégpufibb arcot csinált nekem, ami nagyon előnytelen volt. Ilyen téren szerencsés vagy, hogy ha vissza szeretnéd növeszteni, akkor nem hiszem, hogy rosszul állna egyik variáció sem.

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images





It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe