ALL ABOUT PINK // WEARING ALIZÉ COUTURE  Bizony, ami azt illeti, tényleg a pasztellszínek fanatikusa lettem - ezek közül is a kedvenc árnyalataim a barack és a rózsaszín. Imádom együtt viselni a tónusokat, bár tény, hogy talán túlságosan is merész húzás világosba burkolózva járni Budapest utcáit - hogy a tömegközlekedésről ne is beszéljünk.
Az elmúlt hétvégén megtartott Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe esemény első napjára ebben az outfitben érkeztem - a képeken látható csodás kabát Alizé Simon, az ALIZÉ Couture designerének keze munkáját dicséri.

  Pár szó a tervezőről - Alizé Simon 16 évesen már tudta: tervezni akar. Ahogyan ő mondta nekem, "inspirál a világ és úgy érzem, ezt a divat által viszonozhatom". Az ALIZÉ Couture legfőbb jellemzője az időtlen elegancia, a klasszikus szabásvonalak, melyeket Alizé előszeretettel párosít olyan modern anyagokkal, mint például a neoprén. 
Alizé-ról egyébként hamarosan majd ismét hallhattok - az ALIZÉ Couture ugyanis Budapestre költözik, így a magyar közönség számára is elérhető lesz! HAIR / GYÉMÁNT VARGA / HEAVEN IN STYLE
SPECIAL THANKS TO KEVIN.MURPHY FOR COLOR.BUG
MAKE UP / CATRICE
NEOPRENE COAT / ALIZÉ COUTURE
PASTEL SILK SHIRT / LILLASZABÓ
BLACK HIGH WAISTED PANTS / WHOLESALEBUYING
PUMPS / HUMANIC
CLUTCH / JESSICA BUURMAN
WATCH / DANIEL WELLINGTON
EARRINGS / RAZPBERRY

PHOTOGRAPHY BY VIVIEN ARATÓ


0 megjegyzés: