DORKO X MEYER

10/06/2015


  Biztosan tudjátok már, hogy szeretek hazai tervezőkkel, művészekkel együtt dolgozni, és támogatom a magyar divatot úgy, ahogyan csak tudom. Fontos számomra, hogy a velem egyidősek, az általam csak "Inditex-generációnak" hívott fiatalok is észrevegyék az itthoni brandeket, hogy szeressék és büszkén viseljék azokat - ahogyan én is teszem. 
  
Nem csupán mert a miénk - azért is, mert színvonalas, eredeti, szemet gyönyörködtető és izgalmas, ráadásul sok esetben személyre is szabott, és - a közhiedelemmel ellentétben - általában megfizethető. Van, hogy kedvezőbb áron juthatunk hozzá hazai designerek darabjaihoz, mint egy tömeggyártott termékhez.

 Tény az is, hogy az urban style követői eddig nem nagyon válogathattak, hiszen kevés magyar brand mozog ebben a stílusirányzatban - szerencsére kivétel ezalól az olyan magyar tervezőket, hazai művészeket és olyan tehetségeket, mint Koby vagy Bercsényi Balázst foglalkoztató Dorko.

Már egy ideje figyelemmel kísérem a Dorko terjeszkedését - sőt, nekem is van Dorko cipőm -, és azt kell mondjam, kifejezetten tetszik, amit látok. A DRK Signature Collection S/S '15 DRK Venus cipője például nagy kedvencem volt - sajnos eddig csak férfi méretben gyártottak belőle, viszont ha minden igaz, most már jön a női széria is! 


  Most a bakancsokkal szemezgetek - tavaly nem vettem, viszont idén mindenképpen szeretnék egyet.
Kifejezetten unalmasan öltözködöm szerintem - csak pasztellrózsaszínt, fehéret, feketét és szürkét hordok, és vonzódom minden különleges anyaghoz.
Tudatosan vásárolok - szeretem, ha valami praktikus is, nem csupán szép, így egyből felkerült a must have-listámra a Woodsman-széria Grey bakancsa is - a képen középen látható (bár, ahogyan így nézelődök, az összes kezd megtetszeni, így a hozzám hasonlók most gyorsan tekerjék át a képeket!).
Lejjebb pedig egy kis inspirációt láthattok a téli kollekció darabjaiból.
Van egy jó hírem azoknak, akik kedvet kaptak a Woodsman-kollekcióhoz - ha feliratkoztok a DRK hírlevelére, nyerhettek is! Illetve van előrendelési kedvezmény is, íme a részletek:


Na? Ki mit visel majd télen? :-)


Eszter-Virág

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe