FALL MUST HAVES // WEBSHOP TOUR #1 SHEIN

10/14/2015  Nem szeretek személyesen vásárolni, így a legtöbb ilyen jellegű dolgom Interneten keresztül, webshopokon bonyolítom - most ezekről tervezek írni Nektek egy picit.
A négyrészesre tervezett minisorozat első részében a SheIn webshopot mutatom be - bár gondolom, ismeritek a brandet, szerencsére kis hazánkban egyre nagyobb ismertségre tesz szert.
Az őszi MUST HAVE-listám első felét innen állítottam össze - a kockás kabátot azonnal akarom természetesen, így rögtön meg is rendeltem, ahogyan a kopottas v-cut boots után is nagyon ácsingózom...

  Két outfittel is készültem - remélem, mindkettőben találtok legalább egyvalamit, amit imádni fogtok! Van egy rossz hírem is - a Halloween miatt most rengeteg mindent leértékeltek, úgyhogy még nagyobb a csábítás (vagy most előre vetessetek magatoknak meg mindent karácsonyra, vagy adjátok oda a bankkártyátokat a legjobb barátnőtöknek... én az utóbbit tettem... :) )
Szerencsére egyébként a webshop állja a vámköltségeket és az adót is, így érdemes többen egyszerre rendelni - így legalább a postaköltségen is osztozhattok.

Jó nézelődést!CAMEL COAT / HERE

BLACK SKINNY PANTS / HERE

GREY SWEATER / HERE


LEATHER SHOPPER / HERE


LEATHER OXFORD / HERE

WOOL HAT / HERE


COAT / HERESWEATER / HERE


RIPPED DENIM JEANS / HERE

CAMEL V-CUT BOOTS / HERE

Eszter-VirágYou Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe