FALL MUST HAVES // WEBSHOP TOUR #2 BANGGOOD

10/15/2015


  A webshop tour-rovat következő részében (az előzőt itt olvashatjátok) a Banggood oldal akciós őszi termékei között néztem szét - engem leginkább a kabátok érdekeltek egyébként. Ahogyan beköszönt a hideg, azonnal elfelejtek minden más ruhadarabot, csak a cipőkre és a dzsekikre, bundákra, trench coat-okra, parkákra, szőrmékre és mellényekre tudok koncentrálni - szegedi lány vagyok, a napsütéshez és a meleghez szoktam, na.


fotó: Pinterest


  A Banggoodnál egyébként most 10 % kedvezménnyel vásárolhatunk a BGW2015 kuponkóddal - az árak így 2 500 - 10 500 közötti intervallumban mozognak (itt lehet megnézni az akciós holmikat). A minőség a megszokott kínai webshopos színvonalnál magasabb, és külön piros pont jár nekik, hogy forgalmaznak plus size termékeket is - ez szerintem viszonylag ritkán fordul elő ilyen jellegű weboldalaknál.
TASSEL BLACK COAT / HERE
CAMEL TRENCH COAT / HERE
DENIM JACKET / HERE
BLACK PU LEATHER JACKET / HERE  De persze azokról sem feledkeztem meg, akik nem szenvednek kabátfetisizmusban - a burgundy, ahogyan a fehér vagy a pasztellszínek, idén télen is hódít, így érdemes beruháznunk egy-egy darabra. A fehér ing személyes kedvencem, szerintem kötelező jelleggel ott kell lennie minden nő ruhatárában is - ahogyan egy pihi-puhi pulóvernek vagy kabátkának is, ami körülölel minket a hűvösebb napokon.

OVERSIZED WHITE SHIRT / HERE
BURGUNDY PU LEATHER SKINNY PANTS / HERE
PASTEL PINK WARM WOOL COAT / HERE
OVERSIZED KNITTED COAT / HERENektek van személyes kedvencetek az oldalról?


Eszter-Virág

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe