NAIL STORIES // A MATT AZ ÚJ FEKETE

12/05/2015  Szeretem, ha szépek és ápoltak a kezeim - rengeteg férfi ismerősöm is vallja, hogy egy nőt a keze és a cipője állapota jellemez talán a legtisztábban.
Korábban notórius bőrtépkedő voltam, de mióta géllakkoztatok, és a Heaven in Style-ban redszeresen rám szólnak, leszoktam róla, bár nehéz ellenállni a csábításnak. :-)
Nem igazán követem a "körömtrendeket", számomra az a fontos, hogy ami a kezemen van, passzoljon a lábamhoz, meg úgy általában a sminkemhez - utóbbi viszont három-négy rúzs variálásából áll, így nagyjából 6-7 árnyalatra lehet leszűkíteni az általam használt színeket.


  Amit viszont sosem tudnék elviselni magamon, azok a mintás vagy a tematikus körmök - igazi földhözragadt Bak vagyok ebből a szempontból, szeretem a praktikus dolgokat, és ahogyan a ruhadarabjaim megvételekor, úgy a manikűrnél is azt tartom elsőszámú szempontnak, hogy könnyen beilleszthessem a "ruhatáramba".
  Évekig a piros megrögzött szerelmese voltam, egészen tizenhárom éves koromtól huszonkettőig - legyen szó rúzsról vagy körömről, mindig ezeket választottam.
Most már a pasztell árnyalatait részesítem előnyben, legújabb szerelmem a matt, amiről hónapok óta nem tudok leszokni. Valamiért sokkal elegánsabbnak és mutatósabbnak tartom, mint a klasszikus polírozott körmöket.


Ahogyan tudjátok, ha kéz- és lábápolásról van szó, akkor szintén a Heaven in Style-t részesítem előnyben - tartom magam a mondáshoz, hogy jó fodrászt, kozmetikus, és körmöst le ne válts.
Szerencsére a lányok megszokták, hogy folyamatosan "rosszalkodom", izgek-mozgok, nyomkodom a telefont, szorongatom a kávéscsészét, simogatom a szalonba a gazdikkal betévedő kutyusokat (nagy örömömre állatbarát a hely), vagy tereferélek.
  Burgundy, Nude, Dark Dahlia és Latte - eddig ezeket az árnyalatokat próbáltam, és mindegyiket nagyon szeretem. A mostani sminktrendek a nude árnyalatú rúzsokat részesítik előnyben, így szeretem, ahogyan a burgundy körmök kiegészítik a pasztell számat, és fordítva - ahogyan már említettem, nagy rajongója vagyok a praktikus dolgoknak.
Azt is nagyra értékelem benne, hogy amíg a fényesített körmöket egy idő után módszeresen tönkretettem a mindenféle manikűrgyilkos műveletemmel, ezt gyakorlatilag lehetetlen lerombolni, így a mosogatástól kezdve a költözésen pakoláson át a macskaalmozásig minden művelhető benne.
Számomra a matt az új fekete, és biztos, hogy egy darabig kitartok mellette.Ti hogy álltok vele? Szeretitek, viselitek?Eszter-Virág
You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe