MATCH ME IF YOU CAN // VALENTIN-NAP CHABYVAL FASHION DAYS-MÓDRA

2/17/2016


  A Valentin-nap az egyik legmegosztóbb ünnep - ilyenkor pozitív és negatív hangnemű bejegyzések árasztják el az üzenőfalunkat. Van, aki tartja és várja; más szerint nem csak egy napon kell szeretni egymást; más szerint pedig ez csak egy vasárnap.
  Én személy szerint minden ünnepet szeretek, amikor ajándékozni lehet, így a Valentin-napot is, függetlenül attól, van-e párom, vagy nincs.


  Idén az egyik kedves barátommal, a Smizedivat bloggerkével, Chabyval ünnepeltünk - mégpedig a Fashion Days izgalmas, Match Me If You Can valentin-napi játékának keretében.
A kihívás lényege egy-egy outfit kiválasztása volt a másiknak - ezzel demonstrálva, mennyire ismerik egymást a résztvevők.


  Chaby és én évek óta ismerjük egymást. az egyik legtehetségesebb hazai fashionbloggernek tartom, aki az elmúlt évek sikerei ellenére is ugyanaz a szerény, kedves srác maradt, akinek majdnem öt éve megismertem. Példamutatónak tartom az alázatát és a szorgalmát, és hiánypótlónak azt, amit csinál - így egyből igent mondtam, amikor megkerestek minket a felkéréssel.


  Chabyval és velem is készült egy-egy interjú, amiben rólunk és egymásról kérdeztek minket - ezt például itt tudjátok elolvasni.
Az egymásnak választott outfitek egyébként nem meglepő módon színekben és stílusban is hasonlítanak - nem beszélve arról, hogy Chaby nekem összeválogatott szettjét imádom, hiszen a most visszatérő palazzo fazon nagy szerelmese vagyok - ahogyan a teveszínű kabátokért is rajongok!A Match Me If You Can női válogatását itt éred el.

A Chabynak választott szettem darabjait pedig itt találjátok.
  Ami az outfiteket illeti - szerencsére sikerült eltalálnunk egymás ízlését, hiszen ismerjük egymás kedvenc darabjait és gyengéit. Válogatnunk is volt miből bőven, hiszen a Fashion Days oldalán több, mint 500 000 termék közül szemezgethettünk, a párezer forintos fast fashion termékektől kezdve a legnagyobb divatházak high fashion darabokig.

Az egyszerűen kezelhető szűrőnek köszönhetően könnyen kiválaszthattam Chaby ruháit - ráadásul, ami nekem még nagy kedvencem, az a termékfotók alatti rövid tájékoztatás, melyből megtudhatjuk, hogy az általunk nézett ruhát viselő modell milyen méretekkel rendelkezik - így könnyebben el is tudjuk azt képzelni magunkon.Ti mit választanátok a párotoknak?


Szép estét:
Eszter
You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe