VONALAK, STÍLUSOK, SZERELMEK, GRACE KELLY // TIME TO CHANGE

4/27/2016BABY, IT'S TIME TO CHANGE!

  Azt hiszem, sosem fog igazán kiforrni a stílusom - aki követ már egy ideje, tudja, hogy gondolkodás nélkül váltok Steve Madden körömcipőről lerúgott orrú Colorstarra, ahogyan egyetlen mozdulattal dobom be a dívás babapegazus-bundám a szekrénybe, és rántom fel kényelmes, kitérdelt mom jeansem. 
  A változás életem állandó velejárója, és ez normális is huszonhárom évesen, amikor az egyik tanulság, amit levonhattam erről a Sors nevű dologról, hogy sosem vehetsz biztosra semmit sem (meg hogy nem ildomos egyszerre többféle töményet fogyasztani, de az már egy nem ide való történet).
  Úgyhogy igen, a Fashion Days idei "Time To Change" mottója abszolút lehetne az enyém is - ahogyan az általam villámgyorsan lestipstoppolt stílusirányzat, a Modern Femininity is.
Korábban készült, a fentiekkel kapcsolatos interjúmat itt olvashatjátok.

AZ A BIZONYOS GRACE KELLY-ÉRZÉS

  Tisztázzunk valamit - a kóros deréktalanságon és még pár társán kívül boldog birtokosa vagyok az úgynevezett Grace Kelly-szindrómának is. Ez azt jelenti, hogy szerelmem az '50-es és a '60-as évek. Imádom a hegyes orrú cipőket, a magas derekakat, a finom anyagokat, a suhogós szoknyákat, imádom a kesztyűket a kecses kezeken, a hatalmas gallérokat, a cicanapszemüvegeket, a pixie frizurát, a loknikat, a palazzo nadrágokat és egészen egyszerűen mindent, ami akkor történt.

 Szerelmes vagyok az időtlenségbe. Szerelmes vagyok az örök változásba, az új lehetőségekbe is. Szeretek szerelembe esni ruhadarabokkal, stílusjegyekkel, kiegészítőkkel - ha egyszer valami megfog, akkor egy jódarabig én sem engedem el őt. 
Pontosan ezért az új Nagy Ő-m a Modern Femininity.


  Április 12-én, a Kioskban tartott sajtótájékoztatónkon Görög Zitával, Varga Izabellával, Festyvel, Nagy Viviennel és Smize Chabyval a különböző stílusokról, a divat és az évszakok összehangolt változásairól és a tavaszi trendekről beszélgettünk egymással és Veletek - én már akkor is egy általam összeállított Modern Femininity outfitben jelentem meg.
  Először is, szeretném megköszönni, hogy ennyien eljöttetek, szuperek vagytok! Másrészt pedig azt is, hogy nem dobáltatok meg semmivel sem. :-)  A képeken látható összeállítás pontosan azt képviseli, amit maga a Modern Femininity is - a  nőiességet hangsúlyozó trend meghatározói a letisztult vonalak, a hagyományos, klasszikus szabásmintára épülő ruhadarabok, a maszkulin és a feminin elemek keveredése. Nagyon szűk blúzok és bő nadrágok, vagy épp fordítva, fekete, fehér, culotte, palazzo, magas derék, A-vonal és minimalista kiegészítők - gyakorlatilag alkattól függetlenül. bárkinek jól állnak.

  A többi Modern Femininity darabból itt lehet szemezgetni (kattkatt).
Bátran ajánlom mindenkinek a nézelődést - a párezer forintos fast fashion daraboktól kezdve a hatalmas kedvezménnyel fellelhető luxuscikkekig bármit kifoghatunk - hogy én miket választottam, azt a következő bejegyzésemben árulom majd el... Jó szemezgetést!


Eszter

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe