SUMMER FAVES // 7 NAP, 7 NYÁRI KEDVENC

5/18/2016  Ahogyan minden nő, én is imádok vásárolni - nekem tényleg a világ összes pénze sem lenne elég.
Mióta viszont magam finanszírozom eme csodás hobbim, igyekszem előre tervezni, és minden szezon- illetve gardróbfrissítés előtt átgondolni, mire is van szükségem igazán.

  A gardróbomban a dizájner holmiktól kezdve a párszáz forintos secondhand termékeken át a vintage kincsekig minden megtalálható - számomra az a legfontosabb, hogy ne csupán egyszer viselhető, hanem praktikus, és persze minőségi darabjaim legyenek, amiket nem csupán pár hétig viselek.

  Mielőtt bármire is beruházok (micsoda szóvicc, figyelitek?), inspirálódom streetstyle-outfitekből - általában csorgó nyállal és megszállottan követek minden fotómegosztó oldalt.
Imádom látni, hogyan öltözködnek a velem egykorú nők és lányok a nagyvilágon - én így szoktam utazni...

  Imádom a fotómegosztó oldalakat - például a Pinterestet is -, általában innen szoktam inspirálódni. Ha megvan az adott kedvenc, utána nézek, hol szerezhetem be - most a Fashion Days oldaláról fogunk szemezgetni.LAZA HÉTFŐKRE

  Ahogyan említettem, a vintage az egyik gyengém - így én vagyok az egyik, aki tapsikolva örült a mom jeans visszatérésének.
Egyik kedvenc outfitem a képen látható basic összeállítás - irodába akár egy elegáns oxforddal, blézerrel, a nehezen induló hetekhez pedig egy hatalmas kávéval. :-)
  A mom jeans az egyik kedvenc aduászom - általában bő pólóval, pulóverrel viselem, amit betűrök, és övvel hangsúlyozom a derekam.
Akik kicsit erősebbek combban, nyugodtan viselhetik magassarkúval, vagy pedig flatform lábbelivel - mindenhogyan bombasztikus a hatás!SHOP HERE


HA KEDD, AKKOR MÚZEUM

  Az egyik legnagyobb előnye annak, hogy az ember a fővárosban él, hogy rengeteg kulturális programon vehet részt - ráadásul akkor sem kell aggódnia, ha mindezt hónap végén teszi, hiszen könnyen találni pénztárcakímélő kiállításokat, bemutatókat is.
  Általában hétköznapian elegáns, mégis kényelmes az ilyen jellegű eseményekre szóló dresscode-om - nőies ruha vagy overall, magassarkú vagy egy sneaker, és kényelmes kabát.
Igen, kabát - iszonyúan nagy kabátgyűjteményem van, imádom a dzsekiket, trencskókat, bundákat, jakókat, általában a vállamra terítve viselem őket.
Az új szerelmem a bomber, ami az idei nyár és ősz nagy slágere is lesz - igazi kötelező darab!SHOP HERE

SZERDÁRA EGY POHÁR ROZÉ

  Akár fáj bevallani, akár nem, éveim növekedésének számmal fordítottan arányos a barátaim száma - minél idősebb vagyok, jövök rá, hányan is állnak igazán mellettem.
Azt a pár személyt viszont sosem hanyagolnám el, így hetente egy nap biztosan mindig a miénk - és mivel töltenénk máshogyan, mint a kedvenc teraszos helyünkön való ücsörgéssel, egy pohár finom borral, és a világ általános megváltásával?
  A közös találkozókon igyekszem mindig melegen és rétegesen öltözni - magunkat ismerve akár hajnalig is képesek vagyunk beszélgetni...SHOP HERE

CSÜTÖRTÖKÖN ELEGÁNSAN

  Mivel fordított életet élek, ezért a munka nálam csütörtökön kezdődik - fontos számomra, hogy munka közben is a laza elegancia híve maradhassak, hiszen számít, hogyan képviselem a munkahelyem. Kedvenceim a kényelmes magassarkú bokacsizmák, amiket később akár egy-egy nyári ruhával és farmerdzsekivel is tudok párosítani, ha hűvösebb esték jönnek.SHOP HERE

PÉNTEK - A RANDEVÚ IDEJE

  Felfordított életemre mi sem ékesebb példa, hogy amíg más randevúra jár, én az éjszakában dübörgök - így általában egy-egy reggeli keretében, vagy gyors ebéd közben zajlik le életem ezen része.
  Nem szeretem ilyenkor nagyon kicsípni magam, nálam taszító, ha egy nőről méterekre ordít, hogy nem érzi jól magát a bőrében, vagy hogy elszámította magát, ráadásul egy ebéd merőben más, mint egy vacsora egy elegáns helyen, éppen ezért igyekszem laza maradni.
  A bennem élő párizsi lány persze ilyenkor is hallatja a hangját - tehát próbálok romantikus darabokat választani.
SHOP HERE
SZOMBAT, A GASZTRONÓMIA NAPJA

  Bár a szombatok nálam mindig hamar eltelnek, általában ezt a napot választom az egyik kedvenc hobbim űzésére - ami nem más, mint az evés. :-)
Imádok új éttermeket kipróbálni, van. hogy "férfinapot" tartunk hamburgerrel és sörrel, máskor tésztát kóstolunk finom borral - a lényeg, hogy szombat délutánonként valamelyik barátommal karöltve hizlaljuk magunkat.
  Ilyenkor mindig kicsit olyan, mintha nyaralnék - és nemrég tűnt fel, hogy véletlenül az elmúlt három héten mindegyik ilyen alkalommal midiszoknyát viseltem. Kétségtelenül ez az egyik új kedvencem!
SHOP HERE

VASÁRNAP A KIKAPCSOLÓDÁSÉ

  Én tényleg az a típusú ember vagyok, aki mindig megy valahova. Szerencsére ehhez a barátaim is hozzászoktak, ahogyan azt is, hogy három, gyakorlatilag egyhuzamban ledolgozott munkanap után is mehetnékem van - főleg, ahogyan egyre inkább tavaszodik.
  A másik nagy szerencsém, hogy partnerek is ebben, így általában a vasárnap kora délutánokat kávézással és írással töltöm, az estéket pedig társaságban.
Ilyenkorra már annyira fáradt vagyok mentálisan, hogy alapdarabokban gondolkodom - az egyik új kedvencem a farmer ceruzaszoknya, ami szerintem tökéletes választás minden alkalomra.
SHOP HERE


+ 1

  Ha pedig már az alapdaraboknál és a gardróbfrissítésnél tartunk, ajánlom mindenkinek a Fashion Days legújabb nyereményjátékát - az biztos, hogy erre fel lehet készülni a következő szezonra!You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe