ALL DAY ALL NIGHT // NYÁRINDÍTÓ ENERGIA A RED BULLAL

7/17/2016  Aki ismer, tudja, hogy én tipikusan az a fajta vagyok, aki sosem áll meg.
Évek óta a budapesti éjszakában dolgozom, szerelmes vagyok ebbe a városba, imádom a programokat, a sokszínűségét, ahogyan a Nap lenyugvásával azonnal lüktetni és pezsegni kezd.
  Imádom a hozzánk érkező külföldieket, az eldugott kis kerteket egy-egy székkel és asztallal, kézműves levendulaborokkal, és ugyanúgy szerelmese vagyok a régi udvarházakba költözött ruinokba, ahogyan a rooftop bárok gyönyörű panorámájába is.
  Pont emiatt akkor is, amikor éppen szabadnapom van, élvezem az estét valahol - legyen az csupán egy Aperol Spritz a barátokkal, vagy születésnapi ereszdelahajam, de akár egy laza séta a Duna partján.

  Aki hozzám hasonlóan "sohamegnemállós", tudja, milyen nehéz ilyenkor két meeting, helyszín, megálló között leülni és feltöltődni - ráadásul nekem nyáron a kávé sem esik jól, pedig én aztán valóban masszív koffeinfüggő vagyok. :-)
  Ilyenkor szoktam az energiaitalokat választani.
Alapvetően nem igazán szeretem a klasszikus tuttifrutti ízűeket, így igyekszem mindig olyat keresni, ami jobban ízlik - pont ezért szeretem például a Red Bull Red és Blue Edition italait, amit én csak "pirosbogyósnak" illetve "kékbogyósnak" nevezek (egyébként vörös- és kékáfonyásak).
  Az előző pozitív tapasztalatok alapján csaptam le a kivi-alma ízesítésű Summer Editionra is (meg mert tetszett a csomagolás design-ja).
  Azt kell mondjam, egyáltalán nem csalódtam - itthon néha napindításhoz a saját receptem szerint pohárban, jéggel, fagyasztott gyümölccsel ajánlom, remekül meghatározza az energikus, szuper reggelek hangulatát!


Meyer-féle "nagyon sok dolgom lesz ma, ezért startoljunk!" Kivi-Alma Summer Edition recept

- egy doboz Red Bull kivi-alma Summer Edition
- egy szimpatikus pohár - én a Tigerben vásárolt limonádésüvegeimben szoktam szervírozni
- némi fagyasztott gyümölcs - nálam a kivi, az eper és a málna váltak be - apróra vágva
- dobáld bele az egészet a poharadba, ülj le egy picit, és lazíts pár percre!
Szép napot! :-)


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe