DIVUM // INDIVIDUUM

9/07/2016  Öt évvel ezelőtt, szárnypróbálgató főiskolás leányzóként nekem a MASNI volt az egyik nagy projektem, amit imádtam, tervezgettem és a gyerekemként kezeltem.
Dorinának, a csoporttársamnak és a nővérének, Dalmának pedig egy saját vállalkozás volt az - ami végül idén, 2016 tavaszán öt év tervezgetés és hosszas előkészületek után meg is valósult.
  Azért ez az egyik kedvenc sikertörténetem, mert szeretem az inspiráló nőket, és nagyon jó érzés látni, hogy manapság az üzleti és a kereskedelmi életben is ugyanúgy - ha nem jobban - érvényesülhetnek a hölgyek, mint a másik nem.


  A GRAZIA STORE nevet viselő multibrand store-ral Dorináék célja a hazai feltörekvő, tehetséges tervezők prezentálása és népszerűsítése mind a magyar, mind a környező országok és a Közép-európai piac felé -  aki pedig már egy ideje velem tart, tudja, hogy én is egyik szívügyemnek tekintem ezt, így nagyon szívesen és lelkesen mondtam igent egy közös fotózásra.
  Úgy gondolom, hogy igenis érdemes megmutatni a most felnövő Inditex-generációnak - akik megszokták, hogy viszonylag olcsón juthatnak új ruhadarabokhoz - , hogy a hazai brandek és divatházak kínálata is tartalmaz megfizethető, jó minőségű ruhadarabokat, melyek ellentétben a H&M, a ZARA, a Pull&Bear és társaival szemben nem jönnek szembe az utcán - és emellett bármi probléma lenne velük, a tervező személyesen korrigálja azt.
  Ma már a "designer" kifejezés nem feltétlenül jelenti azt, hogy valami megfizethetetlen, ahogyan az online vásárlás is elvonatkoztatható már a rémisztő Aliexpresses horrorsztoriktól - én például kifejezetten kényelmesnek és praktikusnak találom a pénzköltés azon módját, amikor nem kell egy előnytelenül megvilágított próbafülkében lamantinnak érezve magam kínlódnom, miközben a kint várakozók ideges megjegyzéseket tesznek.
  Annak pedig különösen örültem, hogy ha esetleg a méret nem stimmelne, a GRAZIA STORE csapata pár napon belül kicseréli nekem a ruhákat, szóval még aggódnom sem kellett.


  A következő képeken egy csodálatos művész, Papp Rita overallját viselem - az egyébként történelem és angol szakos tanítónéni a DIVUM tervezője. Ami engem kifejezetten szórakoztat, hogy Rita bevallása szerint "a DIVUM nem az a márka, ahol egy hófehér showroom szobában egyetlenegy kivilágított modell áll, vagy ahova be kell jelentkezni hónapokkal előre". Nagyon szeretem ezt a közvetlen, laza mentalitást, pont olyan, mint Rita személyisége - vidám, kedves, kicsit bohém, és ami a szívemhez különösen közel áll, hogy Rita minden modelljéből csak tízet tervez - szóval siessetek, nehogy elkapkodjanak mindent! :-)


OVERALL // DIVUM ON GRAZIA STORE
SUNNIES // ZEROUV
MAKE UP // CATRICE
PUMPS // STAVE MADDEN ON FASHION DAYS
WATCH // MOCKBERG
CLUTCH // GAS


PHOTOGRAPHY BY ADAM VASZILYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe