DENIM ON DENIM

10/08/2016


  Mióta a GRAZIA STORE kreatív menedzseri posztjának betöltője vagyok, az eddiginél is többet érintkezem és dolgozom együtt hazai tervezőkkel. Ez persze azt jelenti, hogy több fotózáson is veszek részt - nyilván már szervezőként -, és akárhányszor megkapok egy-egy lookbookot, az örömtől vinnyogva nézegetem a képeket. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen kreatív munkát végezhetek, ahol nem csak a szépség, az esztétikum iránti örökletes rajongásom élhetem ki, de a főnökösködő hajlamom és a listaíró szenvedélyem is.
  Persze nem esik nehezemre kipécézni egy-egy kedvenc, beleszeretős darabot sem - ilyen például ez az etno beütésű, csodás fehér offshoulder Dress by ZOEHEGEDUS top is, ami a '90-es évek olyan jellegzetes darabjaival tért vissza, mint a choker, vagy a Minnie egér-kontyok.
  Nagyon tehetséges tervezőnek tartom Zoét, úgy gondolom, a későbbiekben sokat fogunk hallani róla. A legfrissebb, FW '16 kollekcióját elérhetitek itt. :-)TOP // GRAZIA STORE
SKIRT // VINTAGE
JACKET // VINTAGE
OVERKNEE BOOTS // PUBLIC DESIRE
BAG // GRAZIA STORE
SUNNIES // ZERO UV
WATCH // DANIEL WELLINGTON

PHOTO CREDITS TO @VASZILADAM


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe