MEYER X SOHO

12/07/2016  Nagyon szeretem a különleges, feltűnő darabokat, a szőrmét és a tehetséges magyar tervezőket - szerelmem három fő tárgyának triumvirátusából születhetett meg a mai bejegyzés, mely igazából a Mercedes-Benz Fashion Week első napján viselt outfitemet örökítette meg a mélyen tisztelt publikumnak. 

  A csodás kabát Fanny Nagy, az egyik legzseniálisabb hazai tervező keze munkáját dicséri - én úgy érzem, hatalmas jövő áll Fanny előtt, az összes darabja műremek, hihetetlenül eredeti látásmóddal és merészséggel rendelkezik. Fanny munkáit élőben a Retrock üzletében csodálhatjátok meg - persze, ha nem kapkodják el azonnal a ruháit a turisták. Érdemes egy kört tenni a sztenderdje körül mindenképp, engem lenyűgöztek a meglepő anyagpárosítások, az igényesen kidolgozott részletek, és a sajátos grunge-vintage aura, mely körbelengi Fanny kollekcióit.
  A táskát - mely azóta sem szakad le rólam, és melyet mindenhova magammal viszek, viseljek bármit - a KOMOD párosából már jól ismert Veszprémi Gabriella készítette nekem. Gabi munkáit emellett a Je Suis Belle táskakollekciójában is fellelhetitek.
Minden kezdő fashioniszta olvasónak azt szoktam tanácsolni, hogyha szűkösebb keretekkel rendelkezik, ám mindenképpen szeretne designerben járni, érdemes a gyűjtögetést egy táskával kezdeni például - ha van egy tervezői darabod, rengeteg outfitbe beépítheted.
Gabi táskája az egyik olyan kincsem, amit gondosan óvok, és amit később elteszek majd a lányomnak - imádtam a táska születésének minden egyes pillanatát, szeretem, ahogyan Gabi a praktikumot és az eleganciát párosítja, ahogyan egy átlagos gymbagből egy elegáns outfit alappillérévé varázsolható, jellegzetes kulcsdarabot kreál.
PHOTO CREDITS TO VASZIL ADAM

JACKET // FANNY NAGY
FRINGE CLUTCH // GABRIELLA VESZPREMI
BLACK JUMPSUIT // MANGO
PUMPS // STEVE MADDEN
SUNNIES // JESSICA BUURMAN
WATCH // DANIEL WELLINGTON
MAKE UP // CATRICE


_________________________________________________________

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe