CREATIVITY SAVES // WEARING GLAM & NINI MOLNAR

3/20/2017  Régóta nagy álmom volt egy Nini Molnar pombag, és gyakorlatilag visongtam az örömtől, amikor a kezeim közé kaphattam a világ legmeyeresebb táskáját - az én gyönyörű, pihe-puha, saját púderszín pombag csodámat. Nyilván így is általában megbámulnak az utcán, ezt még ezzel is fokoztam - de egészen egyszerűen annyira rajongok ezért a kiegészítőért, mint anno a tündér Barbie-mért. :-)
A modellből kiegészítőtervezővé avanzsált szupertehetséges Nini egyébként Glamour Women Of The Year jelölt is, itt tudtok rá szavazni!

  Nem tudom, ismeritek-e a GLAM Boutique kis ékszerdobozát - a picike, csodaszép üzletet a Mammut I. épületében találjátok meg. Innen hoztam el fotózásra néhány nagyon szép ruhadarabot, például ezt az oversized jellegű velúr CREATIVITY SAVES feliratú, nagyon kényelmes pólóruhát is.
Az üzletről annyit érdemes tudni, hogy azon kívül, hogy csodaszép ruhákat és kiegészítőket találhatunk ott, az áraik a fast fashion kategóriába esnek, így én speciel teljesen megfizethetőnek tartom őket - és mivel mindenük limitált szériás, így legalább semmi nem jön szembe velünk az utcán.

  A helyszín a THE MAGAZINE HOTEL egyik szobája volt - a napfényes ablakok és a mutatós enteriőr nem csak a fürdőszobáig terjedt, ígérem, mutatok még más fotókat is, hiszen egyszerre több lookot lőttünk. Aki szeretne Budapesten megszállni, annak abszolút ajánlom a helyet a gyönyörű, komfortos, jól felszerelt szobák, a csodás kilátás a Bazilikára, a könnyű megközelíthetőség és nagyon kedves, aranyos staff miatt. :-)CREATIVITY SAVES VELOUR DRESS // GLAM BOUTIQUE
POWDER PINK WELOUR PEEPTOE BOOTS // AMICLUBWEAR
PINK SUNNIES // ZERO UV
POWDER PINK POMBAG // NINI MOLNAR


SPECIAL THANKS TO THE MAGAZINE HOTEL

PHOTOGRAPHY BY ÁDÁM VASZIL

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe