POWER IS THE NEW BLACK // WEARING RAMI

9/28/2017


Régóta dolgozom magyar tervezőkkel, és Adorján Ramónával, a RAMI megálmodójával és létrehozójával találkozni felüdülés volt számomra. Ez a huszonegykét éves lány, akibe fiatal kora ellenére rettentő nagy alázat és annál nagyobb határozottság szorult, biztosan hallatni fogja még a hangját egy fiatal, feltörekvő tervezőgenerácó képviselőjeként.

Rami nem a couture vonalán mozog - hétköznapi emberek számára tervez, és szerintem ő lesz az a designer, aki miatt az Inditex generáció végre megnyílik a hazai divatipar előtt. Nála egyformán találsz basic jellegű pamutruhákat - amit én is viseltem -, illetve a benned élő díva sem marad ajándék nélkül - ezt a gyönyörű bordó bunda mutatja.

Magát az editorialt is dobogó szívvel készítettem, remélem, szeretitek. Szerettem volna valami olyat készíteni, ami méltó ahhoz az érzéshez, amit ebben a ruhában éreztem. Nagyon remélem, hogy sikerült.
Ramit a www.ramishop.eu oldalán találjátok meg, ahogyan gyönyörű munkáit is megnézhetitek.

Puszik, Eszter
FUR & DRESS // RAMI [CLICK HERE]
OVERKNEE BOOTS // PUBLIC DESIRE
SUNNIES // ZERO UV
BAG // MADE BY JK // VOGUE GALLERY

PHOTO CREDIT GOES TO DANIEL BERNHARDT

____________________________
You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe