ÉDES KIS RÉMSÉGEIM // NOVEMBERI KEDVENCEK 32 DOLCSI ALATT

11/07/2017  A nevem Meyer Eszter-Virág, és sajnos betegesen vonzódom a rózsaszín és fluffy, vagy rózsaszín vagy szimplán csak fluffy dolgokhoz - fogalmam sincs, mi ennek a magyarázata, talán valamilyen gyermekkori traumám tért vissza, nem tudom, de tény, hogy bármennyi pénzt el tudok verni ilyesmikre.

  Mivel azonban vágyaimmal ellentétben a pénztárcám tartalma véges, így gyakran kénytelen vagyok limitet beállítani - a mostani 32 dolcsi. Mivel elég szép dolgokat találtam, így megosztom veletek a novemberi wishlistem. Természetesen a képekre kattintva átdob a rendszer a Romwe oldalára, ahol megvehetetitek a termékeket is - én azt javasolnám, mivel x összeg felett jár ingyenes postaköltség, fogjatok össze többen, és úgy rendeljetek.

A fluffy legyen veletek! http://www.romwe.com/Ribbed-Trim-Faux-Fur-Ball-Applique-Jumper-p-244441-cat-755.html?utm_source=meyeresztervirag.com&utm_medium=blogger&url_from=meyeresztervirag

@ROMWE_FASHION


Puszik,

Eszter-Virág

________________________________________


INSTAGRAM
FACEBOOKYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe