LIVING LIKE JIM MORRISON

11/10/2017  Mióta editorialokat készítek, sokkal inkább vonzódom a kissé szokatlan összeállításokhoz és ötletekhez - úgy érzem, egyre nagyobb és nagyobb tér nyílt meg előttem, így minden fotózás előtt már látom magam előtt az egész történetet. Sokkal jobban szeretek blogolni, mióta fuck this shit! felkiáltással struktúrát váltottam, és elhatároztam, hogy inkább csinálom magamnak az egészet,  kockára téve a blog eddigi sikereit, és ha megfogyatkozó olvasókkal, és kusza Instagrammal végzem is, de legalább tényleg 100 %-ban engem képviselő anyagokkal.

  Azt hiszem, nagyon hálás lehetek, hogy a fenti negatív jóslataim közül egy sem vált be - mióta a kezembe vettem a grafikai folyamatokat, és a nyers képek beérkezésétől kezdve a szerkesztésen át a poszt publikálásáig minden egyes mozzanattal én foglalkozom, egyre többen és többen vagytok, és ennek nagyon örülök.

  Szerencsésnek tartom magam, hogy ehhez a szenvedélyemhez egy nagyszerű fotós barátom, és most már állandó munkatársam, Daniel Bernhardt is hozzájárul, hiszen nélküle egy editorial sem jöhetett volna létre. Mivel évek óta ismerjük egymást, nem csupán az összhang van meg köztünk, hanem alkotókként is kiegészítjük egymást, és egészen egyszerűen szerelmes vagyok mindenbe, amit mi közösen kiadunk a kezünkből.

  A mostani "Living like Jim Morrison" című posztot az egyik kedvenc Lana Del Rey dalom, a Gods and Monsters Jessica Lange-féle feldolgozása ihlette. Rengetegszer dolgozom így egyébként, legyen szó írásról, szerkesztésről - egyszerűen jön egy sor, egy dallam, és addig nem tudom elengedni magam, amíg valamivel nem tisztelgek előtte.
Ez a szám régóta az egyik vezetője az életemnek, egészen egyszerűen olyan érzelmeket és látomásokat vált ki belőlem, amivel mindig meglep. Folyamatosan megújul a számomra hordozott jelentősége - az egyik kedvenc sorom pedig belőle a mostani bejegyzés címadója is: " No one's gonna take my soul away / I'm living like Jim Morrison."

  Az új stílusú editorialok mást is hoztak magukkal - még pedig nagyon erős támogatást.
Örülök, hogy egyre több hazai művész is érdeklődik a munkám iránt, így kerültem össze ismét a számomra rettentően inspiráló Je Suis Belle márkával, akikről ha nagyon akarnék, sem tudnék elfogulatlanul írni, hiszen évek óta nagy kedvencem a márka, a tőlük érkező pozitív visszajelzések pedig rengeteget jelentenek számomra.

  Így amikor a hazai contemporary fashion egyik fiatal, feltörekvő és lelkes képviselőjével, Mandzák Enikővel, a PIZSI brand megálmodójával és tervezőjével elkezdtük közös munkánkat, egyértelmű volt számomra, hogy hova is megyünk mindezt befotózni, és kikkel.

  Enikő munkássága egyébként figyelemre méltó, hiszen a hazai piacon nem találkoztam még éjszakai viseletet tervező designerrel - Enikő pedig a PIZSI-vel pont ezt a piaci igényt elégíti ki. A natúr anyagokból készült termékek egyébként nem csupán 100 %-ban hazai gyártásúak és jó minőségűek - mindezen kívül nagyon kényelmesek is, ezt első kézből írhatom, hiszen most is egy magasított derekú Enikő-féle PIZSI nadrágban ülök.

  A helyszínt a The Magazine Hotel szolgáltatta, ezúton is szeretnénk megköszönni a staff hihetetlen kedvességét és készségességét, illetve, hogy ismét gyönyörű helyszínen alkothattunk ismét.
  Itt pedig a PIZSI termékek csodaszép, letisztult és mégis nagyon ízléses csomagolásának is szeretnék időt szentelni pár kép erejéig - engem nagyon levett a lábamról!
Nagyon sokat beszélgetek kezdő tervezőkkel, sokszor kérnek tőlem tanácsot is. Én mindig mindenkinek azt ajánlom, hogy elsősorban - ha van lehetősége webshopot üzemeltetni persze - figyeljen oda a márkát kísérő apróságokra. Ilyen például a kiszállított rendeléseket rejtő dobozka is, aminek mindenféleképpen Instaképesnek kell lennie, hogy már a kibontás közben reppenhessen róla egy poszt, ennél nincs is jobb ingyen reklám. Ráadásul ha az ember (lánya) egy szép, jó minőségű dobozban kapja a rendelését, selyempapírba csomagolva, valóban azt érzi, hogy ő, mint vevő, fontos a márkának - és talán ez is hozzátesz ahhoz, hogy legközelebb ismét a brand mellett tegye le a voksát.

  A PIZSI webshop november 24-én indul majd - persze aznap is szólok majd emiatt -, illetve a blogon is lesz nemsokára játék, úgyhogy aki rajtam kívül imád még otthon pizsiben leftetni, annak ott a helye! Addig pedig instagramon tudjátok nézegetni a műhelymunkálatokat, részleteket, történéseket az instagram.com/pizsistore accounton (itt), illetve a Facebookon is, ha ide kattintotok. :-)


COAT // JE SUIS BELLE
SUNNIES // ZERO UV
DRESS // PIZSI BY ENIKŐ MANDZÁK

SPECIAL THANKS TO THE MAGAZINE HOTEL

PHOTO CREDITS // DANIEL BERNHARDT

____________________________


Eszter-Virág

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe