EMELD FEL A SEGGED, ARANKA! // THE SELF LOVE PROJECT VII.

12/17/2017  Aki azt mondja, hogy sosem veszítette el a motivációját, az szerintem vagy szektás, vagy az anyatejjel szívta magába a véget nem érő lelkesedést. Mindenesetre különleges - pont annyira, amennyire én nem.
  Mert őszintén szólva, amikor kint fél négykor már sötét van, meg öt fok, és a vizet az arcodba fújja a szél, te meg ahogyan hazaérsz a munkából, egy forró zuhannyal kezdesz - nos, akkor bármire hajlandó vagy, csak ne kelljen kivonszolnod magad a lakásból és futni a hidegben.
Akar a franc széllel szemben vergődni, de komolyan.

  Mégis, ahogyan szokás mondani, a nyári test télen készül. 
Télen kell felemelned a segged a kanapéról, Aranka, felvenni a huszonöt réteget, és elkezdened a mozgást, mert ha télen nem kezded el, akkor szarul fogod érezni magad egész nyáron, és takargathatod magad mindenféle lebernyegekbe burkolózva, és imádkozhatsz, hogy végre ne legyen olyan meleg, és fel tudj venni valamit, ami takarja a karod.
Meggyőződésem egyébként, hogyha valamilyen meleg helyen lébecolhatnék egész évben, akkor biztosan mindig fitt lennék, mert gondosan ügyelnék az előzőekre...


  Mivel első kézből tapasztaltam a fentieket, úgy döntöttem, összeállítok nektek, a hozzám hasonló Arankáknak egy motivációs listát, amivel én szoktam magam pusholni, ha netán nincs kedvem elindulni. Mert ez a futásdolog/mozgásdolog pont olyan, mint a tanulás a vizsgaidőszakban.
Elmosogatsz, kitakarítasz (blogot írsz, haha), gyakorlatilag mindenre képes vagy, csak ne kelljen elkezdened.1. RÓLUNK KÉSZÜLT ELŐNYTELEN KÉPEK NÉZEGETÉSE

Ez nálam egyébként kifejezetten hatásos, főleg, ha összevágom a legfrissebbeket a legrégebbiekkel (mint ahogyan az előző posztban is tettem az alábbi fotóval). Egyrészt boldoggá tesz a legkisebb változás látványa is, másrészt ilyenkor úgy érzem, hogy meg tudom csinálni a következő időszakot, hiszen az előzőt is lenyomtam valahogyan.


2. MÁS, SPORTOS BIGÉK NÉZEGETÉSE

  Lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve, de nekem segít, amikor más, szép testű lányokat nézegetek a Pinteresten. Nem a saját súlyfeleslegem jut eszembe róla, hanem az, hogy ezek a lányok jól esznek és rendszeresen mozognak (legalábbis a fitness bloggerek, akiket követek), és ha nekik ilyen jól működött, akkor előbb vagy utóbb, de nekem is sikerülni fog. Persze minden szervezet más, mindenkinek máshogyan reagál a teste bizonyos dolgokra, de egy biztos - minőségi táplálkozással és rendszeres testmozgással rengeteget lehet változni.3. SZÉP EDZŐHOLMIK HALMOZÁSA

  Oké, tudom, ez kicsit gáz, de én azóta többet járok el mozogni, mióta van egy harmonikus futószettem. Az megint más, hogy jelenleg az eszköztáram két sportmelltartó és két futónadrág, egy pár futócipő, meg egy sportosabb dzseki és egy pár futókesztyű, így rendszeresen a barátom futókabátját nyúlom le, de legalább minden passzol mindenhez, és ez engem felvillanyoz annyira, hogy meg akarjam mutatni másoknak is.

  

4. MEGFELELŐ APPLIKÁCIÓK HASZNÁLATA

  A későbbiekben - ha van rá igény - nagyon szívesen írok nektek az általam használt applikációkról, amik nálam nagyon beváltak. Jelenleg használok egy kalóriaszámláló appot, ami a makróimat is "szemmel tartja", és össze van kötve a lépésszámlálómmal és a futóappommal is.
Imádom azt az érzést, amikor futás után végre hazaérek, frissítem a három összeszinkronizált programot, és így látom a bevitt és az elégetett kalóriák arányát, illetve azt is, ha minden nap ilyen ütemben mozgok és ennyit eszem, x időn belül mennyi súlyt adhatok le.
Ez az én jutifalim.


5. MÁSOK HOZZÁÁLLÁSA A PROJEKTEDHEZ

  Nekem nagyon sokat segített, hogy ennyien támogattok. A Peak Shop-os összekötőm, Krisztián, akit mindig zargathatok az általában ostoba kérdéseimmel, legyen délelőtt vagy este tíz; a Shape It Upos lányok, akik szintén rettentően segítettek - nélkülük biztosan nem jutottam volna el eddig. Rengeteget kapok tőletek is, és így, ekkora támogatással a hátam mögött mi ne sikerülhetne? Én úgy érzem, bármire képes vagyok. Ezt pedig nektek köszönhetem, nagyon hálás vagyok érte!6. ÚJ RUHATÁR LEHETŐSÉGE

  Szerintem ezt nem is kell vázolnom...
Az egyik legnagyobb motivációm az a gyönyörű, hátul mélyen kivágott, testhez simuló, rosegold flitteres Siira ruha, amit szilveszterkor szeretnék viselni. Azt hiszem, abban a  gyönyörű ruhában végre pontot tehetek ennek a borzasztó évnek a végére, és méltón üdvözölhetem benne 2018-at.
Puszik,
Eszter

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe