VALAMI RÉGI. VALAMI ÚJ. // Y KONSZEPT BY MEYER

12/21/2017
  Szóval az van, hogy startol a saját márkám, az Y Konszept.
Csak így. Szerelemből.
Még sosem akartam semmit sem ennyire, így remélem, ti is pont úgy fogjátok szeretni és imádni, mint amennyire én dédelgetem ezt a szerelemgyereket.Hogy mi az Y Konszept?

" Az Y Konszept fő profilja oversized vintage farmerkabátok újragondolása a tervező és gyártó, Meyer Eszter-Virág illusztrációival és ötleteivel. Minden darab egyedi, minden darab kicsit más. Minden darabnak hangulata és lelke van.

Az Y Konszept vintage műhely azoknak tervez, akik a fenntarthatóság és az újragondolás jegyében élnek. Az Y Konszept azoknak szól, akik szeretnek szombat este meginni egy rozéfröccsöt a város fényei felett; hisznek a valami régi és a valami új szellemében; szívükben lüktetnek a ‘80-as évek neonfényei és a ‘90-esek csillogó szájfényei - és mindezek mellett nem akarnak megfelelni senkinek sem, amikor eldöntik, mit vegyenek fel. "  Hogy miért vintage farmerjakókat akarok felújítani?

Mert imádom őket. Mert egy designer kabátba vagy táskába sokkal értelmesebb invesztálni, mint egy nadrágba vagy pólóba. Mert szerelmem a vintage, mert imádok szöszmörögni, és mert remélem, hogy a rajzaimmal-flittereimmel-pársorosaimmal díszített csodáim tetszeni fognak nektek.  Ki a célközönségem?

Ti.  Hol lehet majd kapni?

Ha minden igaz, a WonderLAB-ben. Mert a Gugát azt szeretem, meg mert ott meg tudjátok fogdosni, meg felpróbálni. Meg szeretgetni.  Mennyibe fog kerülni?

10-15 K körül tervezem. Nem meggazdagodni akarok, hanem valami olyasmit csinálni, amit szeretek, és amit ti is szerettek, és amit meg tudtok fizetni.  Mikor jön ki az első kollekció?

A gyártás folyamatban. Mivel minden darab kézzel készül, így minden darab egyedi. Kis szériákban tervezem, egyszerre 5-10 darabbal. Sajnos mivel nem vagyok milliomos, és gyáram sincs, így ha kértek, kaptok alapon fog működni.  Miért gondolom, hogy bárki is kíváncsi rá?

Nem gondolom, hanem remélem. Mindennek megvan a maga közönsége, csak meg kell találni. Az Y Konszept ugyanúgy szól a hozzám hasonló weirdóknak, mint azoknak, akik ez lesz az egyetlen extrásabb darabja. Minden olyan, mint a puding - ki kell próbálni!  Miért Y Konszept? 

Mert a vezetéknevem nem tudjátok kiejteni. Néha egyébként én sem. Mert ez egy pici márka, nem divatház. Mert ez egy kis budapesti urban szerelemgyerek.


   Ez amúgy férfi vagy női?

Egyik sem. Mindkettő.
Én abban hiszek, hogy mindenkinek joga van ám azt hordani, amit akar. Nem érdekel, hogy Eriken vagy Erikán van. Szóval erről ti döntötök.  Mi van, ha bebukom?

Már egy éve vergődöm az ötlettel, úgyhogy mi lenne? Semmi. Így jártam. Megírom nektek. Nem érdekel. Érzem, hogy ez most jó lesz!

You Might Also Like

1 Comments

  1. Nem volt soha farmer kabátom, de lehet most lesz. Nagyon kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe