FELVENNI A FONALAT // THE SELF LOVE PROJECT VII.

2/27/2018  Aki olvasott az elmúlt hónapok során, talán emlékszik arra, hogy október végén egyik pillanatról a másikra életmódot váltottam. A THE SELF LOVE PROJECT címen futó bejegyzés sorozatot 2017. 10. 24-én kezdtem el írni, 71,9 kilogrammal - január tizenegyedikéig 66,6-tal zártam, amikor is sikeresen bokaszalag szakadást szenvedtem (és bár senki sem akarja elhinni az állítólagos barátaim közül, tényleg nem egy bizarr szexbaleset áldozata voltam, egyszerűen elestem a kertünkben egy flatformos cipőben, IGEN, van ilyen), és a fenekemen kellett maradnom 6 hétig.
Mondjuk vigasztalt, hogy ilyen menő mankóval száguldozhattam - a barátom festette be nekem -, és hogy a metrós székfoglaló játékban végre validan ülhettem le. 


  Persze ez nem azt jelenti, hogy ne próbáltam volna meg odafigyelni, sőt - odafigyeltem arra, mit eszem, és amikor már tudtam, igyekeztem itthon videókra tornázni, hogy egy picit legalább formában maradhassak. (Például erre és erre mozogtam, nyilván a megterhelő mozdulatokat kibekkelve.)
Emellett igyekeztem továbbra is odafigyelni arra, mit eszem, és megfelelő mennyiségű folyadékot inni, így a bokasín lekerülésekor szintén 66,6 kilogrammal indulhattam megint (update - ma reggel megmértem magam, és 65.2 voltam!) - egyébként erre állatira büszke is vagyok. Hair flips.
Egyébként tudom, persze, nem a súly számít - képzeljétek, hogy például rám jön olyan XS-S méretű ruha, ami tavaly nyáron, cirka 64 kilós koromban bizony nem igazán akart.


   Az elmúlt hetek során alig bírtam a fenekemen maradni, megszokja az ember, ha sokat mozog, ráadásul pont a kriplisedésem másnapján érkezett meg egy gyönyörű csomag az Indi-Go Style csapatától - nemsokára megmutatom nektek, milyen szépeket kaptam tőlük!
Amikor múlt hét szerdán meglátogattam a Kapás utcai rendelőintézetet, hosszú listával a kezemben készültem - egyesével végigkérdeztem, mit szabad csinálnom, mit nem, így amikor a doktor bácsi áldását adta mindenre, fülig érő szájjal távoztam.


   Ennek következményeként csütörtökön ellátogatok az első Bikram jóga órámra, amire - a visszajelzések alapján - többen is velem tartotok (egyébként ha esetleg valakinek van igénye arra, hogy együtt járjunk futni meg mozogni, jelezze!). Alig várom, hogy megoszthassam veletek a tapasztalataim, persze abban biztos vagyok, hogy nem fogom tudni elsőre végignyomni az edzést, hiszen a bokámnak tényleg időre van szüksége.  Szerencsés vagyok, mert rengetegen segítenek és támogatnak abban, hogy újra visszalendülhessek a régi kerékvágásba (és most NEM a barátaimra gondolok, akik az ÖSSZES lábas poént ellőtték az elmúlt másfél hónap alatt), így például a The Juiceline Detox programjával indítok a héten - egyébként képzeljétek, ők az egyetlen bio, hidegen préselt, nem tartósított juice a hazai piacon, és Nicole, a márka alapítója személyesen segít nekem a továbbiak során. 
Nemrégiben elkezdtünk egy terápiát, mely az előzmények lelki hátterét boncolgatja, illetve segít nekem kicsit irányba állni a dolgaimmal kapcsolatban - de erről majd bővebben.fotó - The Juiceline  Ami szintén nagyon motivál, hogy a Peak Shop és nagyon cuki hol edzőm-hol táplálkozási tanácsadóm-hol a motivációs trénerem, Krisztián, továbbra is "fogja a kezem", így remélhetőleg, még ha nem is pontosan ugyanonnan tudom folytatni, ahol elkezdtem, könnyebb lesz.
Ugyanígy végre újra látom a Shape It Up-os csajokat is, bár abban biztos vagyok, hogy ezúttal nem fogok tudni elsőre 2 000 kalóriát letekerni. No mindegy, innen szép nyerni!


  Korábban többen jeleztétek, kíváncsiak vagytok az étrendemre, így úgy gondoltam, egy héten keresztül dokumentálom majd, mikor mit eszek, amennyiben erre még mindig van igény.
Arra gondoltam, a költségeket is dokumentálnám, így esetleg aki belevágna, tudhatja előre, mivel kell számolnia. Ugyanígy egyébként bárkinek bármilyen receptje van, nagyon szívesen várom, mert őszintén szólva kicsit elszoktam a főzéstől. Meg a mozgástól. Meg a mindentől. :-)


Csütörtökön jövök a Bikram tapasztalatokkal!
Puszik, Eszter


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe