"KÉK ÉS NARANCSSÁRGA SZÍNEKBE ÖLTÖZÖTT"

2/09/2018  Mióta belevágtam az Y-ba, elkezdtem újra vonzódni a régi kedvenc színeimhez - amikor tizenhat évesen anilines akvarellel elkezdtem festeni, rajongtam az élénk árnyalatokért, majd ahogyan idősebb lettem, ez kissé csillapodott.
Pár éve pedig köztudomásúan a púderszín megszállottja vagyok.

  Az elmúlt hetek során nagyon sok régi kedves zenémet hallgattam meg, visszaolvastam bejegyzéseket, sok régi érzést is felidéztem újra meg újra.
Fontosak számomra ezek a lelki throwbackek, mert sajnos néha én is hajlamos vagyok elfelejteni, honnan jöttem.


  Egy ideje, ahogyan találok vissza magamhoz, egyre jobban kívánja a tekintetem a színeket, és visszatértem egyik régi kedvelt párosításomhoz, a kékhez narancssárgával.
Nem tudom egyszerűen megmagyarázni, miért ragaszkodom ennyire hozzájuk, egyrészt talán mert amikor kicsi voltam, nagyon sokat hallgattuk ezt a dalt hosszú utazások során - tényleg fogalmam sincs, viszont meggyőződésem, hogy ez a két szín együtt gyönyörű.

Korábban már viseltem is ilyen jellegű összeállítást, DIVUM kabáttal és VYF sállal - a régi bejegyzést itt tudjátok megnézni.

  Szóval mindezek után tűkön ülve vártam, hogy megérkezzen a csomagom a Bourjois-tól - néhány hónapja ugyanis az a megtiszteltetés ért, hogy én lettem a márka nagykövete, így legnagyobb örömömre mindig van valami kis francia desszertszerű kozmetikumcsoda, amit kipróbálhatok, tesztelhetek.
Bár a szemem nem igazán sminkelem, a rúzsok iránti vonzalmam kissé mániákus, így azonnal lecsaptam a Rouge Edition Velvet kollekció egyik legszebb árnyalatára, 20 Poppy days fantázianevűre. Ez a nem túl narancssárga, de nem is túl piros árnyalat az új szerelmem, ami farmerrel kombinálva visszahozza a '90-es évek összes olyan borzalmát, amibe teljes szívemmel szerelmes vagyok.
Ugyanígy egyébként eszméletlen szerelembe estem a hasonoló színalapú lookok iránt - muszáj lesz valami narancssárgát szereznem most már!
Ugye, hogy ugye?

Puszik,
EszterYou Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe