METALLIC EASTER BY BOURJOIS

3/31/2018  Alapvetően nem vagyok oda a húsvétért, viszont idén nagyon szuper dolgokat hozott a nyuszi, így azt hiszem, egy picikét kapható vagyok arra, hogy a véleményem megváltoztassam.
Mostanában nagyon tetszenek a metál különböző árnyalatai, és az éppen készülő Y Konszept for Kids kollekció egyik fő dekorációja is ez a színvilág lesz - így nagyon örültem, amikor egy most induló, nagyon izgalmas kollaborációnak köszönhetően mindenféle codaszép, codacillogósz festékhez juthattam hozzá - erről később majd bővebben is mesélek.

Közben pedig megérkeztek hozzám a Bourjois tavaszi újdonságai is, melyek áprilistól, tehát holnaptól lesznek már elérhetőek - pont ugyanazokban a színekben, amikkel dolgozni tervezek a következő hetek során, így mindezt égi jelnek is vehetem. (teszem is. )
A Szatén hatású 24h és a Metál Hatású 24h Krémes Szemhéjfestékek egyébként kifejezetten tartósak, és megvan az a szuper tulajdonságuk, hogy nem szerveződnek össze és gyűlnek bele az apró szemhéjráncokba - nem tudom, ki szokott még néha így járni.


  A kollekció stílusjegyei egyébként nem véletlenül ismerősek, hiszen a Rouge Velvet Edition rúzscsalád is hasonló dizivel található meg a piacon, én nagyon szeretem ezt a típusú csomagolást, mert kifejezetten Meyerálló, és még sosem sikerült egy Bourjois terméket sem összetörnöm ezeknek köszönhetően. Emellett pedig az applikátoros megoldásnak köszönhetően ez szintén a mozgó taxiban sminkelős hölgyeknek is ajánlott.


  A Bourjois Szaténhatású 24h Szemhéjfesték kollekció színei:
- Beige-seller (01): könnyed aranyló bézs
- Oh de roses! (02): tündöklő rosegold
- Mauve your body (03): meleg rozsdás szilvaszín
- Abracada’brown (04): bronzos gesztenyebarna
- Lala’vande (05): szürkés-kék egy leheletnyi levendulával
- Drive me grey-zy (06): mély kékes-szürke
  Szerintem ami cillog, menő, úgyhogy alig várom, hogy utcán is viselhessem ezeket a csodákat - ha pedig a ti nyuszitok még nem érkezett meg, nem késő egy screen shotot menteni a posztról. :-)
Nektek tetszik ez a kifejezetten merész újítás?


Puszik,
Eszter

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe