LA VIE EN ROSE

7/27/2018A blogoláshoz úgy tértem vissza, hogy eldöntöttem, úgy és akkor fogom csinálni, amikor nekem jólesik. Pont elég időt töltöttem mindezzel ahhoz, hogy innentől például a művészibb jellegű editorialokban éljem ki magam, vagy hogy ne feszengjek a saját platformomon - és nagyon szerencsés vagyok, hiszen mindehhez egy támogató közeg járul.

A mostani posztban egy csodaszép MOA táskát hoztam nektek - a nálam látható Jacky01 típust nemezből készíti Czinege Bogi.
Emellett elindult kollaborációm is a Mybrands.hu -val, így a MESZVI2018 kóddal például minden teljes áru terméket 15% kedvezménnyel vásárolhattok meg a webshopról.

A képeken egy gyönyörű, hófehér New Balance WR996SRW surranóban feszítek, ami egyébként amellett, hogy nagyon mutatós, iszonyúan kényelmes is - egyszerűen betegesen vonzódom a fehér sneakerekhez, pedig ezek a legkevésbé praktikusak.
Viszont ezek azok, amik tényleg mindenhez passzolnak, így lazán felkaphattam őket a háromfontos francia ruhámhoz és a MOA táskához.képek: @szabinea
You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe