BLACK WITH A LIL' TOUCH OF PASTEL // WEARING ÉMÉ

7/12/2018


  Mostanában csend és hullaszag volt a blogon, régóta nem született új bejegyzés - ennek oka az itthoni influenceri piac maximális telítettsége - nem érzem úgy, hogy nekem is be kellene szállnom ebbe az évek óta egyre inkább elharapódzó versenybe, így igyekezvén megőrizni a nyugodt, teremtő kis flow-mat, távol maradtam az arénától.
  Mindez engem általában elkeserít és demotiválttá tesz, ráadásul elég fordulatos és intenzív hónapokon vagyok túl, viszont pont jött egy jó hangulathullám, és némi támogatóerő segítségével úgy döntöttem, teszek az egészre, és folytatom a saját magam szájíze szerint.
   Így hát stílusosan pasztellel és feketével visszatérvén, ezzel a fashion editoriallal Voldemortozlak meg titeket - a képeken viselt fannypack (övtáska) és gyönyörű plisszírozott felső az ÉMÉ hazai terveződuó keze munkája, a képeket pedig Emmer Szabina, a Blogozine! szerkesztője készítette.
PHOTOS @SZABINEA
SHIRT & FANNYPACK @ÉMÉ
MAKE UP @MAC
TIMEPIECE @DANIELWELLINGTON


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe