#MAPÁRIZSMINDEN

10/19/2018


  A napokban Szatai Judittal, a @maparizsminden fotósával készítettünk néhány anyagot a WonderLAB-nek. Szerelemfotózás volt ez - rég nem éreztem ilyet, bár tény, hogy az elmúlt néhány hónap során nagyon sok mindenen átmentem, így az utolsó, amin tudtam gondolkodni, az a blog menedzselése volt. 
  Szerencsére olyanok vettek körül - például Keménygabi -, akik segítettek a bennem lévő mélyen eltemetett dolgoknak felszínre törni, legyen szó kreatív energiák megmozgatásáról, vagy visszatalálni olyan utakra, melyeket már régen elfelejtettem, hogyan is kell járnom.

  Gabi kötött össze Judittal is, akitől - bevallom - nagyon féltem.
Én mindig azt éreztem, azokban az introvertált, finomra hangolt lelkű emberekben sokkal több van, mint a magamfajta hangoskodó ripacsokban, és előre zavarban voltam attól, hogyan viselkedjek valakivel, akinek ennyire gyönyörű látásmódja és szép lelke van. Az imposztor-szindrómám összes tünetét pillanatok alatt éreztem, és hihetetlenül összeszorult a torkom, amikor megláttam az első portrékat, amiket rólam készített.

  Mindig azt gondoltam, nagyjából 35 évesen leszek a csúcson. Évről-évre egyre inkább olyan az arcom, mint az én zöldszemű, finom arcvonalú anyámnak, aki fölött jótékonyan borulnak össze a fák, és aki mindig eszembe jut az esőillatról; korábban nem örültem, amikor azt mondták, hasonlítunk, de egy ideje egyre inkább őt látom a rólam készült képeken.

  Nézzétek, fogadjátok szeretettel :) You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images

It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe