THE SELF LOVE PROJECT // HERE WE GO AGAIN

11/21/2018



  Kérdeztelek Titeket múltkor Instagramom, hogy mit hiányoltok a blogból - mostanában inkább editorialok vannak, ez azért van, mert folyamatosan beúszom az időmmel. Kellene egy life planner. Vagy egy coach. Vagy valami. 
Szóval legtöbben a THE SELF LOVE PROJECT történetet hiányoltátok.

  Az van, hogy nyáron nagyban jártunk edzeni Szabineával, de utána ő eltörte a jobb lábfejét, én meg elrepesztettem a bal lábamon a legnagyobb lábujjat, és utána meg annyira elkezdtek peregni az események, hogy ma már reggelente nem is a teendőimről írok listát, hanem azokról az elvégzendő dolgokról, amik csak közepesen fenyegetők - hiszen egy nap számomra is 24 órából áll.


kép forrása: @littlebyupin


  Az elmúlt hónapokban több olyan egészségügyi probléma is felmerült az életemben, amit ha korábban ismerek, akkor jelentősen könnyebb lenne az életem.
Viszont hála Istennek mind a méretem, mind a súlyom tartom - életemben először centiméterben ugyanakkora a fenekem, mint a mellem, teljesen le vagyok döbbenve!

  Skippeltem a lisztet, a rizst, a krumplit, igyekszem minél kevesebb vörös húst enni, és minél több hüvelyest fogyasztani. Próbálom a tejtermékektől távol tartani magam, de ezt olyan nőként, aki élete első nagyobb fizetéséből sajtokat vett, nagyon nehéz betartani - mindegy, legalább a többi megy.
A napi 3 liter folyadék továbbra is a barátom.

  Miután tavasszal a futást meguntam, szerettem volna olyan mozgásformára váltani, amit tényleg élvezek.
Szabinea elrángatott beautyrobicra - a kardiót és táncot kombináló mozgásformát egyébként az elején utáltam, mert a módszer hazai terjesztője, Brigi mindig ragaszkodik ahhoz, hogy mozgás közben végig nézd magad a tükörben.
Számomra ennél borzasztóbb büntetést nem igazán lehetett volna kitalálni, mindig úgy éreztem magam az egész közben, mint a béna kövér gyerek, akit utoljára választanak torna órán.
Mindent megtettem, hogy ne kelljen néznem magam.

  Aztán ahogyan teltek a hetek, én meg túl voltam egy szakításon meg egy elköltözésen, valahogy eltűntek rólam a kilók. Még mindig nem vagyok az az XS és S közötti méret, ami voltam, viszont azt veszem észre, hogy kezd tónusos lenni a karom - és ezt mások is észreveszik, nem kell olyan borzasztóan bizonygatnom, mint korábban!

  Többen kérdezték, hova járok edzeni - a Beautyrobic Központ Hollán Ernő utcai stúdiójába, a többi helyszínről ide kattintva olvashattok, illetve magáról a módszerről is bővebben.

  Ami fontos, hogy vészesen közeleg a január 4-iki 26. születésnapom, így szeretném addigra picit összekapni magam - szeretnék csodaszép tónusos kart, mert valahogyan rám jött az a borzasztó érzés, hogy eggyel közelebb lendülve a harminchoz minden nap egyre inkább számít a fizikumomat illetően.

  A héten összeírom a jövő heti menüm - kértétek korábban, hogy ezt is osszam meg veletek, illetve remélem, ugyanúgy követitek a programot, ahogyan korábban is tettétek.
Fontos hangsúlyoznom, hogy én nem szakember vagyok, és rengeteg ételt nem fogyaszthatok egészségügyi okokból, így mielőtt bárki belevág velem ilyesmibe, egyeztessen egy hozzáértővel!
Az én étkezésem az orvosom leokézta, viszont ez személyre szabott.

   A következő edzésem csütörtökön lesz, 19.15-től megtaláltok Beautycore-on -- addig az előző THE SELF LOVE PROJECT írásokat itt olvashatjátok el.


Eszter


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Flickr Images





It is a responsive design, means it automatically adapts its design according to the device. So your blog looks stunning from whatever device (Desktop, Tablet and Mobile) visiting from.

Instagram

Subscribe